Снимка: Outnow.ch
fallback

Често неразбирателствата с бъдещата свекърва възникват заради предварително изградения лош образ на свекървата. Не всяка свекърва е лоша. Понякога и тя има своите странности, но ако й позволите да бъде част от най-важния за вас момент в живота ви, това може да преобърне взаимоотношенията ви в положителна посока. Ето няколко идеи за това как тя да бъде част от организирането на вашата сватба. 

Включете я в организацията 

Обикновено в организирането на сватбеното тържество младоженците се доверяват на своя избор и организационни умения или на сватбена агенция. Ако сте от тези, които сами ще организирате празника си, допитайте се до съветите и помощта на бъдещата свекърва. 

Може да й възложите като задача да поръча поканите, подаръците за гостите, цветята и какво ли още не, разбира се след като предварително сте обсъдили най-добрите варианти за това как ще изглеждат. 

Допитайте се до това кои са нейните любими цветя и ги включете в аранжировката за празника. Това ще накара свекървата да се почувства наистина значима за вас в този важен момент. 

Поискайте съвет за сватбената си рокля 

Избирането на рокля е трудна задача за всяка булка. В този важен момент не игнорирайте съветите на свекървата. Направете една разходка из булчинските бутици или разгледайте заедно сватбени списания. Обсъдете модела, аксесоарите, прическата и всичко останало от визията. Може и да останете приятно изненадани от нейните съвети и препоръки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 10 години

Какви сватби бе какви 5 лв вие луди ли сте

5

Хаха

преди 10 години

Глупости! Да си седи отстрани и много много да не знае. Тя вече се е женила. Младите сами трябва да си организират нещата и по възможност със собствени средства. Иначе цял живот ще има. "Аз им платих сватбата" а и ще се меси в списъка с гостите. " Дай да поканим калеко ти, тетка ти...и т.н."

4

az

преди 10 години

ако НЕ изпълните нито едно от препоръчаните неща ,НЯМА ДА ЗБЪРКАТЕ,ЗАЩОТО СВАТБАТА МОЖЕ ДА ПРИКЛЮЧИ ОЩЕ КОГАТО НЕ Е ЗАПОЧНАЛА..

fallback