Кадър от филма "Последната нощ"; Снимка: outnow.ch
fallback

Любовните взаимоотношения са сложна материя, а жените и мъжете допълнително ги усложняват.

Много често нито един от двата пола не е достатъчно искрен в отношенията си и не смее да изрече на глас това, което иска още от самото начало. Така се получават ситуации, в които дамата вече си представя годежен пръстен, а мъжът приятна и неособено ангажираща връзка.

Всъщност има няколко ясни признака, по които една жена може да разбере дали мъжът наистина е готов за сериозно обвързване или не. Така представителките на нежния пол ще си спестят време, душевна болка и емоции, влагани на грешно място. Ето и кои са знаците, че той не иска връзка, а само секс:

1. Той не ви нарича „моята приятелка“.

Обърнете внимание на това по какъв начин човекът, с когото излизате, ви представя на останалите хора. В случай, че той ви представи като: „Това е моята приятелка (име)“ – значи печели бонус точки. Ако обаче каже само името ви, това не говори за светло бъдеще помежду ви. Най-вероятно мъжът не иска хората да го свързват с вас или пък не се чувства сериозно обвързан.

2. Той прекарва повече време с приятелите си, отколкото с вас.

Разбира се, при появата на жена един мъж не трябва да изоставя своите приятели (както и обратното). Ако обаче той ви харесва наистина, ще се постарае да прекарва повече време с вас. В случай, че мъжът, с когото излизате, доста често е със своите приятели, това може да означава две неща: не му пука особено за вас или всъщност изобщо не е само със своите приятели (защо не и друга жена?!).
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Ellen Plotkowiak

преди 3 години

Съпругата ми и аз сме женени за последните 15 години и имаме красива 12-годишна дъщеря. През цялото време тя е била любовна връзка и наистина не обичам никой повече на света, отколкото я обичам.Имахме труден живот в началото с финансови проблеми, но сега сме ги подминали и всъщност живеем много комфортен живот за последните 5 години. Прекарваме много време заедно и наистина имахме нулеви проблеми до преди една година.Миналия юли отидохме в хотел за един уикенд и когато се върнахме, жена ми ми призна, че плаче, че е започнала да пуши. реагирах много зле (сега осъзнавам) и се опитах да я

84

Анонимен

преди 10 години

Копирано от статия специално за всички драскачи тук, на които винаги жените са им виновни: Мъжът-п*тка, каквото и да прави лъха на наскоро обезчестена жена. Същият спи с жени, които са много повече мъже от него.Мъжът- Алфа или, както го наричате, онзи истинският, мъжкарят, онзи, който не те отвращава с държанието си на женичка в цикъл.Няма го. Изчезна някъде в света на мъжете-п*тки онези, които един ден ще имат деца и ще ги възпитават по същите п*тьовски правила

83

НВ

преди 10 години

Прочетох доста мнения и никъде не стана дума за чувства ,обсъжда се само материалната част.Когато се строи къща правило е тя да не се строи в/у пясъчни основи ,когато се гради сериозна връзка м/у двама то трябва тя да се гради на базата на сходство на характерите ,интересите и чувствата,а ако тя се гради на материални интереси то такава връзка е предварително обречена на крах.

fallback