Кадър от филма "Последната нощ"; Снимка: outnow.ch

Любовните взаимоотношения са сложна материя, а жените и мъжете допълнително ги усложняват.

Много често нито един от двата пола не е достатъчно искрен в отношенията си и не смее да изрече на глас това, което иска още от самото начало. Така се получават ситуации, в които дамата вече си представя годежен пръстен, а мъжът приятна и неособено ангажираща връзка.

Всъщност има няколко ясни признака, по които една жена може да разбере дали мъжът наистина е готов за сериозно обвързване или не. Така представителките на нежния пол ще си спестят време, душевна болка и емоции, влагани на грешно място. Ето и кои са знаците, че той не иска връзка, а само секс:

1. Той не ви нарича „моята приятелка“.

Обърнете внимание на това по какъв начин човекът, с когото излизате, ви представя на останалите хора. В случай, че той ви представи като: „Това е моята приятелка (име)“ – значи печели бонус точки. Ако обаче каже само името ви, това не говори за светло бъдеще помежду ви. Най-вероятно мъжът не иска хората да го свързват с вас или пък не се чувства сериозно обвързан.

2. Той прекарва повече време с приятелите си, отколкото с вас.

Разбира се, при появата на жена един мъж не трябва да изоставя своите приятели (както и обратното). Ако обаче той ви харесва наистина, ще се постарае да прекарва повече време с вас. В случай, че мъжът, с когото излизате, доста често е със своите приятели, това може да означава две неща: не му пука особено за вас или всъщност изобщо не е само със своите приятели (защо не и друга жена?!).
 

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase