Кадър от филма "Мир, любов и още нещо"; Снимка: outnow.ch
fallback

За някои хора, особено след по-продължителна връзка, бракът не представлява кой знае каква промяна в отношенията. Вероятно повечето порядки от вашата връзка са запазени и важат и в брака ви.

Това се отнася и за невинните тайни. Тези тайни, които партньорът предпочита да пази, отколкото да си създаде допълнително напрежение. Всяка двойка има своите малки тайни.

Факти, които жените и мъжете умишлено прикриват от своите половинки. Ако се чудите какви ли са тези мистериозни неща, които вашата съпруга премълчава, ето ги и тях:

1. Тя иска вие да печелите повече пари от нея.

Макар 21-ви век да е времето, в което броят на независимите и еманципирани жени да се увеличава значително, повечето семейни дами държат техният съпруг да печели повече от тях. Разбира се, вашата половинка едва ли ще ви го каже директно, особено ако в момента ситуацията не стои точно по този начин. Повечето дами се нуждаят от сериозен мъж, който има самочувствие и самоуважение. В 99% от случаите това означава съпругът да печели повече пари, защото повечето господа се комплексират, когато семейното положение е обратно.

2. Тя също флиртува.

Да, може би съпругата ви отрича подобно нещо. Но кой човек не харесва безобидния флирт? Не се заблуждавайте – вашата любима прави нещата, които и вие, но без да прескача границата. Нямате причина да се съмнявате или да обвинявате съпругата си, ако нещата наистина са в рамките на приемливото.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

ВЕРВАМ СЛЯПО

преди 10 години

Само да се прибере довечера и я отпочвам още на вратата. Ще премълчава ли ? Охх как ме сърбят ръцете. Знаех си , че крие нещо това ***.

9

Анонимен

преди 10 години

Много глупости са изписани тука! За какви пари говорите, като много жени изкарват колкото мъжете, ако не и повече? Има и кифли, ама сами сте си виновни, щом сте си взели такава в къщи! Нормалната жена иска да е пълноправен член на семейството, а не да подлага ръчичка, за да има за кафе или парфюм. А колкото до издръжката, сумата най-често е мизерна, да не говорим, че дори и такава, често не се плаща... Така че това изобщо не го виждам като мотив за деца или брак.

8

до петя

преди 10 години

така ги приказвате ако лапнете парите ставате независими ама веднага!! и веднага почвате да излизате с разни нови евачи и да демонстрирате новите си дрешки.........

fallback