Кадър от филма "Грозната истина"; Снимка: outnow.ch

Когато една жена е в началото на връзката си с даден мъж, тя не може да разбере напълно що за човек е той и какъв партньор ще бъде в бъдеще. С течение на времето тя започва да сваля розовите очила и да го вижда с по-ясен поглед. Лошото е, че дори да не харесва всичко, което вижда, тя понякога се затруднява да прекрати вече сериозната си връзка с него.

Факт е, че някои мъже са по-подходящи за дългосрочни отношения, а други не са и само губят времето на жената.

Щеше да е перфектно, ако дамите можеха да разкодират характера на своя любим още в самото начало, за да са наясно дали да инвестират в тази връзка. Това не е напълно възможно, но все пак ви предлагаме малко помощ по темата.

Ето и списък на най-популярните видове мъже любовници:

1. Даващият. Това е безкористният любовник, който непрекъснато инвестира в отношенията си със своята половинка. Обикновено той не се смята за достатъчно добър за въпросната жена, с която има връзка, или вярва, че не ѝ осигурява достатъчно комфорт (или нещо друго) и затова се опитва да компенсира чрез повече внимание. Той обича да глези и да угажда на любимата си, но това може да започне да ѝ досажда.

2. Искащият. Този вид на партньор постоянно иска нещата във връзката да стават по неговия начин. Той е егоист, който вярва, че не е нужно да прави каквото и да било за своя партньор и изобщо не се чувства ангажиран с чуждото щастие. Той счита себе си за престижен трофей, който малко жени заслужават, а тези, които имат честта да го държат в ръцете си, трябва да полагат истински грижи за него.

3. Деспотът. Този мъж иска да контролира половинката си. В началото той изглежда много грижовен, любящ и внимателен, но някъде по пътя жената започва да се чувства задушена от неговите изисквания или ограничения. Този мъж е манипулатор и може да направи половинката си зависима от него и тя преди да се усети, да се окаже в капан и изолация от останалата част на света.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase