Снимка: photl.com
fallback

Промените в начина на живот влияят много на интимните взаимоотношения. Но лошите навици, които партньорите рядко успяват да пречупят, често се явяват причина за влошаване на сексуалния им ритъм. Много фактори оказват влияние върху интимното желание, но ето най-дразнещите навици в леглото, които ще ви затворят парашута. 

Имате прекалено разхвърляна спалня 

Прекалено претрупаната с дрехи и разни предмети спалня може да отблъсне партньора ви чисто емоционално. А ако стаята ви на всичко отгоре е и непочистена, тогава със сигурност може да очаквате отказ. Бъркотията се отразява на настроението дори на мъжете. 

Различно време на лягане 

Ако си лягате по различно време, има опасност сексуалният ви живот да „обеднее“. Когато единият партньор реши да си легне по никое време, другият вероятно вече отдавна е заспал и дори да го будите, няма да е същото. Но ако не можете да преодолеете тези различия, можете да разнообразите мястото и времето за интимни игри! Не е казано, че само спалнята е подходяща за това! 

Децата ви спят в едно легло с вас 

Повечето родители позволяват на децата да спят между тях, особено ако са малки и ги е страх да заспиват сами. Така не само пречите на интимността си, но и отнемате от времето си за същински релакс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

бор чвор

преди 10 години

забелязал съм, че статии със съвети за сексуалния живот обикновено го дават хора които нямат такъв. Ако децата спят с вас... ами ако фашистите нахлуят или *** земетресение... моля, слагайте вашата снимка в такива публикации защото тя ще казва повече от самата статия и ще подсказва дали има смисъл да се чете въобще

2

Бо

преди 10 години

Тц г-жо Лазарова! Нищо от това няма в нашето семейство, а секса проължава да е мираж! Явно има и по-дълбоки причини, но когато едната гума се спука, може да покараш известно време по капла, но трябва да се смени с резервно колело, иначе работата не върви - така знам аз!

1

GEGO

преди 10 години

TAIA MLADATA MNOGO MI HARESA NA SNIMKATA ,SUS GOLAM UDOVLSTVIE BIX A UPATAL

fallback