Снимка: outnow.ch
fallback

Най-накрая събирате куража и се запътвате към красивата дама на бара с ясната цел да я очаровате. Малко след като си отворите устата обаче, тя вече отчаяно иска да се отдалечи от вас. Може би има лични причини да ви отхвърли и просто не желае да я сваляте в този момент. Но съществува възможността и вие да сте сбъркали някъде и да сте я отблъснали неволно.

Ето и кои са едни от най-честите причини дамите да отхвърлят компанията на мъж, с който тъкмо са се запознали:

1. Лош дъх

От устата ви може и да излизат правилните думи, но пък дъхът ви да е смъртоносен. Лошият дъх е един от най-силните убийци на сексуалното желание за срещуположния пол. Без значение дали имате тяло на Аполон или сте богат като Бил Гейтс, ако имате проблем с дъха, жените ще ви отбягват.

2. Сваляте я много агресивно

Мъжкарите и самоуверените господа са на мода, но внимавайте да не влезете рязко в личното ѝ пространство и то чисто физически. Ако сте се запознали преди 5 мин., със сигурност няма да ѝ бъде приятно постоянно да я опипвате. Представителките на нежния пол си падат по уравновесените мъже, джентълмените, които омайват преди всичко с думи. Ако прекалено агресивно я атакувате, ще я уплашите и ще ви сметне за някоя откачалка.

3. Имате грешен подход

Доста господа залагат на класическите клишета за свалка. На жените им е писнало да ги слушат, защото те искат малко творчество и въображение, а не да се чувстват като поредната, която той се опитва да улови в мрежата си.

Освен това, ако сте прекалено арогантен, ако говорите само за себе си, ще я отегчите и отвратите. Жените харесват самоуверени мъже, а не самонадеяни.

Още по темата можете да прочетете в ТIALOTO.BG.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 10 години

Защо жените ви отхвърлят- Защото нямам пари

6

митко

преди 10 години

аз съм 3-та точка. грешен подход. класацията не е лоша иначе

5

Феликс

преди 10 години

Нелоши съвети, поне вреда от тях няма.

fallback