Кадър от филма "Двете майки"; Снимка: outnow.ch
fallback

Често казваме, че мъжете мислят само за секс и постоянно са възбудени.

Австралийски учени са направили изследване, в което са показвали снимки на различни жени на мъже, които да ги оценяват колко са секси. Интересно е, че дамите с по-дълги ръце, а не крака, са били определени като по-горещи. Според изследователите дългите ръце подсъзнателно карат мъжете да си мислят, че дамите могат да правят много интересни неща с тях и освен това индикират, че са по-фертилни.

Но това не е всичко, когато говорим за възбудата на мъжете!

Вижте кои други странни неща карат либидото им да работи на високи обороти според мъжкото списание Men's Health:

Ароматът на канелени кифлички

Добавете към тях и аромата на понички и женско биле и вече имаме коктейл, който провокира сексуална реакция от мъжкия мозък, казват експерти от изследователската организация Smell & Taste Treatment в Чикаго.

Диня

Летният плод съдържа аминокиселина, наречена цитрулин, която има подобен на Виагра ефект върху ерекцията на мъжа, показва проучване на университета A & M в Тексас. Досущ на повечето лекарства, които лекуват еректилна дисфункция, цитрулин подобрява притока на кръв в мъжкото ви достойнство и либидото ви достига доста високи нива.

Влошената икономика

Когато финансите ви са оскъдни, умът търси друг начин да се сдобие с постижения и да получи награда за това. Създаването на потомство от еволюционна гледна точка е начело на листата с неща, които могат да му доставя това, казва изследване, направено от университета в Канзас.

Приятелите ви

Когато сте заобиколени от куп мъже, състезателният ви дух се събужда, което се отразява и на сексуалното желание, обясняват учените от канадския университет McMaster.

Вашите женски двойници

Повечето мъже се възбуждат от жени, които приличат на тях физически по нещо, пише в изследване на университета в Южен Илинойс. Това е така, защото мозъкът възприема физическите прилики като безопасно и по-силно репродуктивни.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 11Напротив, напротив, това е ключа към *** раждаемост. Като изключим пословичната простотия и ***, разбира се.

11

Анонимен

преди 10 години

До bhmmmа ти прескочи статията и не я прочете, просто случайно попадна при коментарите ли?

10

b

преди 10 години

Тези теми винаги ги коментират негативно едни и същи комплексирани и загорели неандерталци, че и обиждат авторката все едно тя го е измислила. Но пък винаги ги четат с интерес. Пълно с мишоци в тая страна...

fallback