Кадър от филма "Перфектно чувство"; Снимка: outnow.ch

При повечето хора се наблюдава следната негативна тенденция: колкото по-студено е навън, толкова по-малко желание за секс има човек. Естествено, зимата може да бъде донякъде депресираща, макар всеки сезон да има своето очарование. Когато човек е депресиран и му е студено, последното нещо, за което мисли, е секс. По тази причина е наистина важно хората, и по-специално жените, да повишат своето либидо.

Не забравяйте, че ако правите редовно секс, това ще ви осигури не само много положителни емоции и оргазми, но и ще затопли студеното ви тяло.

Ето и няколко съвета, които ще ви помогнат да повишите своето либидо:

1. Облечете нещо, в което се чувствате секси.

Стар и изпитан метод, който със сигурност ще увеличи желанието ви за секс. Няма значение дали това е дантелено бельо, къса рокля или впита пола. Когато една жена се чувства красива и секси, тя има по-различно и уверено излъчване, което определено влияе на силния пол.

2. Съблечете се.

Това е другият вариант. Вместо да се чудите какво да си облечете, просто останете голи. Ако все пак се притеснявате да се разхождате голи у дома, изненадайте своя партньор, преди да си легнете. Другият вариант е след банята да махнете хавлията и да не обличате нищо. За мъжете няма нищо по-секси от голо женско тяло, какво остава за това, което е на една ръка разстояние от тях!

3. Бъдете изобретателни.

Опитването на нови неща не бива да ви плаши. Всъщност трябва да покажете изобретателност и да намирате нещо секси дори в неочакваните неща. Внасянето на бижута в спалнята е нова тенденция, която много двойки приемат с охота. Това, което трябва да имате предвид обаче, е да не използвате любимите си бижута. Евтина перлена огърлица, намазана с лубрикант може да се използва като средство за масаж. Това наистина може да ви донесе едно ново и различно усещане. Също така не бива да подценявате силата на играта с храна в спалнята: плодове, сметана, течен шоколад – просто използвайте въображението си и ще бъдете очаровани от резултата.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase