Кадър от филма "Просто секс"; Снимка: outnow.ch
fallback

Когато сте в най-ранния етап от взаимоотношенията си с даден мъж, вие не знаете почти нищо за него. Той за вас, както и вие за него, сте като непрочетена книга. Вие не сте наясно с характера на мъжа, неговите навици и още по-малко с истинските му намерения към вас.

Въпреки това, ако наблюдавате внимателно, вие може да разберете много за човека отсреща, само следейки неговите действия, докато флиртува с вас.

Ето и какво е дешифрирането на някои от характерните флиртаджийски маниери на мъжете:

1. Имена и обръщения.

Ако мъжът е измислил някакво обръщение специално за вас, това е очарователно. В случай обаче, че ви нарича с „бейби“, „коте“, „сладурано“ и т.н., значи определено има проблем. При всички положения мъжът използва няколко заучени обръщения към всички жени, с които флиртува, като по този начин избягва объркванията в имената. Ако мъжът наистина ви харесва, той ще ви нарича с галеното ви име или с нещо различно от клишираните обръщения. Това е един от белезите, с помощта на който може да разберете дали човекът има интерес само към вас или вие сте едната от няколко други.

2. Обръща всичко на игра.

Ако мъжът кара да правите „дай пет“ или пък ви дразни, значи той флиртува с вас по приятелски начин. За него е важно вие първо да си станете приятели, за да може да изградите силна връзка помежду си. Независимо дали го осъзнавате или не, чрез игрите вие започвате все повече и повече да се отпускате.

3. Комплиментите.

Мъжете обичат да правят комплименти, докато флиртуват с една жена. Те могат да кажат колко хубави обици има тя или колко секси крака има. Важно е обаче да разберете разликата между комплиментите, които получавате. Двама души могат да ви кажат колко добре изглеждате, но по съвсем различен начин. Сериозният мъж би казал, че харесва как изглеждате в тази рокля, докато несериозният би признал, че се радва на впитата рокля и извивките, които показва тя. Това показва, че несериозният мъж се интересува само от вашето тяло и дори не се притеснява да го каже.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Един от описанието

преди 10 години

Ти знаеш ли че имаш страшни очи?

4

Анонимен

преди 10 години

не са хора... Статията е все едно някакъв робот обяснява на извънземни за хората.

3

идиотизъм в действие

преди 10 години

Тази ''статия'' се нарежда до най-простите и безсмислени неща които съм прочел от началото на годината.

fallback