Кадър от филма "Best Man Down"; Снимка: outnow.ch

В днешно време е трудно човек да си намери половинка. Дългите години в самота и неудовлетворителни връзки карат доста хора да свалят критериите си и да потънат в отчаяние. Страхът от самотата често ни събира с грешния човек. Отчаянието не стои добре, както на жените, така и на мъжете. То ги прави достъпни, безинтересни и неатрактивни.

Ако все още не сте намери своята сродна душа, то не се отчайвайте и гледайте да не попаднете в категорията „отчаян мъж", защото това няма да ви донесе нищо добро. Ето и кои са знаците, които издават отчаяния господин. Ако откриете, че половината и повече отговарят на вашето поведение, то трябва да вземете спешни мерки да излезете от това определение!

1. Сваляте критериите

Отчаяните мъже са готови да се откажат от някои от критериите си само и само да запълнят емоционалната празнота в живота си. Те биха били щастливи да излязат в която и да е жена, вместо да останат още малко необвързани в очакване на подходящата. Вие имате ли все още "изисквания" към мечтаната половинка?

2. Постоянно искате да ви правят комплименти

Този тип господа имат ниско самочувствие за себе си, затова постоянно се нуждаят от човек, който да им прави комплименти. На жените обаче бързо им писва да галят мъжкото его по този начин. Така че не си просете внимание и суперлативи, а направете така че госпожиците сами да ги изричат без подканяне от ваша страна.

3. Непрестанно тормозите жените със съобщения, мейли или телефонни разговори

Ако искате да отблъснете една жена, най-лесното е да я подложите на телефонен тормоз/онлайн тормоз, особено ако тя не е отвърнала на вашето обаждане. Отчаяните господа не се примиряват с липсата на обратна връзка и непрестанно търсят контакт с обекта на интереса си, без да се интересуват дали вниманието им е желано. Има доста риби в морето, както се казва, така че ако тя не иска компанията ви, потърсете просто друга жена.

4. Винаги сте на разположение

Ако постоянно сте на разположение, когато тя ви търси, то дамата ви ще реши, че нямате собствен живот. Това от своя страна ще намали атрактивността ви в нейните очи. Както знаете, предизвикателството е жадувано и от двата пола!

5. Прибързвате с развитието на връзката ви

Не е логично да я поканите да се премести у вас само две седмици, след като сте станали гаджета. Не само ще я уплашите, а и тя ще реши, че се хващате като удавник за сламка за нея и ще поискате и деца, и сватба, а тя може да не търси това и да ви зареже. Не всяка жена мечтае за пръстен и за бебе още повече в толкова кратки срокове след запознанството ви.

Прочетете още по темата в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase