Снимка: Outnow.ch

Ако зодиакалният знак донякъде е определящ за това какъв е човек като личност, как го виждат останалите, в професионален и личен план, то звездите са се подредили по определен начин при всеки един и много хора вярват, че това е определящо и за сексуалността.

Ето кои са най-сексуалните зодии в звездната карта. С тях ще ви очакват много вълнуващи моменти, стига да намерите правилния подход.

Рак

Те са най-чувствителната зодия от зодиака. На представителите на зодия Рак по-трудно може да им се привлече вниманието. По-голяма част от тях са надарени с голямо чувство за хумор и интелект, което ги прави желани и интересни събеседници. В повечето случаи мъжете от тази зодия се доказват като истински кавалери.

Раците са непоправими романтици и винаги помнят вашата годишнина, деня, в който сте се запознали, първата размяна на погледи и думи и т. н. От друга страна, когато са ядосани, определено не са най-подходящата компания. Хубавото е, че им минава бързо.

Големи домошари са и много държат на семейството и не на последно място са едни от представителите на зодиакалните знаци, които обичат да правят най-много секс. За тях половият акт е съпроводен с много романтични моменти и ласки, въпреки това не са изключени и по-груби, но възбуждащи моменти в леглото.

Повече по темата вижте в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase