Снимка: Outnow.ch
fallback

Ако сте сами в момента или ви се е случвало преди, неминуемо сте се питали „Защо?“. Няма начин да не си зададете този въпрос. Чудите се какво не ви е наред, как ли изглеждате в очите на другите, та никой не ви забелязва, толкова ли сте непривлекателна, че мъжкото око пробягва през вас като през стъкло...

Може би трябва да обърнете поглед към себе си и да си отговорите на няколко въпроса. Преценете дали оценявате достатъчно добре себе си и дали излъчвате увереност и самочувствие. Тези две качества са може би най-привлекателните за една жена освен красивият външен вид.

Ако си мислите, че причината да сте все още сингъл е защото никой не търси жена като вас, тогава сте изпаднали в голямо заблуждение! Няма такова нещо! Щом последните ви връзки са били неуспешни, значи и вие продължавате да търсите подходящия. Всичко се свежда до въпроса за пасването на партньорите и точния момент. Просто не сте срещнали точния за вас човек все още! Дайте си кураж и отворете сетивата си.

Може би сте имали моменти на слабост, когато скубете косите си и си мислите, че сте прокълнати никога да не срещнете никого, да си умрете самотни и никой да не се сети за вас. Е, всички са имали депресивни моменти, но не бива да им се оставяте да превземат съзнанието ви. Колкото по-бързо осъзнаете колко ценна личност сте в действителност, толкова по-скоро ще отворите съзнанието си към околните и излъчването ви несъмнено ще привлече някого! Бъдете оптимист!

 
Останалите съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

до 15

преди 10 години

на Николинка хич не и се работи....

10

Николина

преди 10 години

Важното е да имаш дом, кола и пари, както и да не живееш при вашите!!!

9

do nomer 4

преди 10 години

do nomer 4 : Glupava si ti, колкото мъже, толкова и жени има под път и над път. Така че на надутите женки - ф. офф.

fallback