Снимка: gbtimes.com
fallback

Ако отново изливате на „пазара на срещи“, то задължително ще установите, че предложенията са много. Не всички от тях обаче са качествени. Всъщност истински късмет е жена да попадне на мъж, който не търси секс само за една нощ, може да се води интелигентен разговор с него, изглежда добре и т.н. Когато търсите потенциална половинка, винаги трябва да бъдете нащрек за черти, които се открояват по някакъв положителен начин.

Според изследвания мъжете и жените, които притежават кучета, са склонни да бъдат по-социални, активни и внимателни – все черти, които са необходими в света на запознанствата. Домашният любимец от своя страна развива различни добри качества у своя собственик. Ето и причините, заради които е хубаво да се срещате с мъж с куче:

1. Той е социален. Кучетата са социални животни, които обичат игрите в групи, разходките и опознаването на нови места. Поради тази причина, хората, които са избрали да гледат куче, също притежават тези качества.

2. Той е отговорен. Кучетата са животни, които изискват повече грижи и внимание, отколкото котките, например. Научаването как човек трябва да се грижи за друго живо същество, е процес, който изисква търпение, ангажираност и отговорност. След като един мъж е поел отговорност да има куче, значи той вече знае как да подрежда своите приоритети и да показва отговорно поведение.

3. Той е вежлив. Когато един мъж има куче, той вече не мисли само за себе си. Той е наясно с чуждите желания и нужди. Затова той винаги ще бъде вежлив, услужлив и ще се опитва да се съобразява с това, каквото вие желаете.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

бай Пешо

преди 10 години

Да отглеждаш куче в апартамент е извратен садизъм. Тези които го правят са тотални комплексари. Изпитват непреодолимо желание да съжителстват с по-низше и раболепно същество, което да хранят, да бият и да им носи чехлите. Така, че момичета мислете преди да изберете такъв.

11

й

преди 10 години

предпочитам с котки,не понасям песовете

10

Анонимен

преди 10 години

Защо ли? За да си има и ***!

fallback