Снимка: outnow.ch

Разводът е травмиращо събитие, независимо дали е бил по взаимно съгласие или просто обстоятелствата са го наложили. Някои хора предпочитат да си направят „почивка” след като се разведат, докато други бързат да наваксат това, което са пропуснали. Любовните срещи са забавни, секси и вълнуващи, само ако сте на среща с някого, когото харесвате. Рискованото е, че човек никога не знае на какъв човек ще попадне отсреща.

За да се предпазите от разочарования и неприятни изненади, по-добре никога не излизайте със следните типове мъже:

1. Злобният. Това е човек, който все още не може да се отърве от призрака на своята бивша. Този мъж постоянно нарича жената, с която е бил „кучка”. Той се впуска в подробности за миналото, които отнемат много време и не са много уместни. Очевидно е, че този тип мъж не е преодолял гнева от раздялата с последната си приятелка и се нуждае от време, за да го направи. Може да се опитате да му помогнете и да го вразумите, но само ако много го харесвате. В противен случай просто не се виждайте повече с него.

2. Стикерът. Този образ е точно обратният на злобния. Стикерът почти буквално се е залепил за своята бишва. Той постоянно говори за това колко страхотна и невероятна е тя. Твърде възможно е този мъж да иска отново да се събере с бившата си, но по независещи от него причини да не може. По-добре изобщо не се занимавайте с подобен мъж, тъй като той е толкова заслепен, че не би могъл да види вашите качества.


3. Алкохоликът. Известно е, че разведените хора са по-склонни към залитане към чашката. Всъщност това се дължи на две причини: чрез питиетата хората се опитват да потушат мъката и безпокойствието от раздялата, както и разведените хора посещават много по-често барове и заведения, където всички пият. Така че бъдете внимателни, ако попаднете на мъж, който поръчва алкохол наляво и надясно. Това, което трябва да направите, е да не се качвате с него в кола, както и да спрете да си въобразявате, че може да излезе нормална връзка от вашето запознанство. Не ви трябва човек, който има зависимост, което автоматично означава, че е нестабилен психически.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase