Снимка: Just Cavalli

Ако наскоро сте започнали да се виждате с някого и вече имате планове да прекарате нощта с него, то сигурно изпитвате известно неспокойство от очакванията си за любовното рандеву.

Подобна възбуда често е свързана с нервност и дори уплаха, особено от страна на жените, които са обсебени от това мъжът да не ги види без грим и със сплескана прическа на другата сутрин.

Секс експертите обаче съветват, преди да прекарате нощта с мъжа - обект на интересите ви, първо да си зададете някои въпроси, ако искате крайният резултат наистина да е добър, а не да останете с излъгани очаквания.

Ето и пет съвета по темата:

1. Опознайте себе си и не прекалявайте с очакванията.

Много жени от всички възрасти се влияят от медиите и филмите и очакват първата любовна вечер с някой мъж да премине от вълнуващ секс в приказка край. Затова дамите много често остават разочаровани, тъй като нещата рядко преминават по този сценарий.

2. Не забравяйте, че имате възможност за избор.

Хубаво е да държите юздите на живота си сами и ако не ви се прави секс в определена вечер, да не се насилвате, само за да не разочаровате мъжа. Трябва да се попитате какво искате за самите себе си и ако това е интимност, тогава се впуснете в приключението.

3. Говорете за секса, преди да тръгнете да го правите.

Ако сте още в началото на една връзка, но знаете, че сексът ще бъде на дневен ред съвсем скоро, то поговорете честно със своя приятел за начините на контрацепция, които той и вие предпочитате. По добре се разберете по този въпрос на време, а не когато и двамата сте без дрехи.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase