Снимка: outnow.ch

Макар традиционно мъжете да са тези, които са набедявани за неверни, в последно време се наблюдава тенденция все повече жени да изневеряват на своите партньори. Всъщност не би трябвало да се правят обобщения кой от двата пола изневерява повече, тъй като всичко е строго индивидуално, пък и нещата се променят много динамично.

Може би до една степен женската изневяра е по-сложна от мъжката. За разлика от господата, дамите нямат нужда да дават тласък на своето его и да успокояват себе си със своята сексуална мощ. Мотивацията за изневяра при жените е доста по-обширна. Разбира се, това не означава, че женската измама не е също толкова лоша, колкото мъжката!

Ако изключим средностатистическата жена, която би изневерила поради редица добре познати причини, има няколко вида дами, които просто са по-предразположени към подобен вид действия. Ето и кои са те:

1. Търсачката на тръпка. Има някои жени, които изневеряват просто заради приключението и вълненията, които ще получат от него. Този тип жена обикновено жадува за разнообразие, нощни забавления и краткосрочни афери. Търсачката на тръпка лесно се отегчава и обича да живее живота си малко по-опасно.

2. Кралицата на красотата. Този вид жени не се стремят умишлено към изневяра. Просто възможностите сами им се предлагат. Красивите жени имат много обожатели и понякога те решават да съгрешат с някой от тях. Изневярата за този тип жена няма особено значение, ако тя има сериозна връзка.

3. Ненаситната. Има някои жени, които просто не са доволни от физическата страна на техните взаимоотношения. Ненаситните дами никога не са напълно доволни от своя партньор в сексуален аспект или просто не им харесва, че половинката им не показва достатъчно интерес към тях. Този тип жени искат да правят секс и то такъв, какъвто им харесва. Именно тази тяхна нужда ги тласка към други мъже.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase