Снимка: Outnow.ch

Жените са сложни същества, но за да бъдат спечелени, не са необходими прекалено трудни действия. Достатъчно е мъжете да знаят кога и как да говорят, без да са досадни или сметнати за неискрени.

Какво искат да чуят всъщност жените в леглото, кои думи ги карат да се чувстват незаменими, прекрасни, обичани и желани? Ние ще ви дадем няколко примера, а господата най-добре да записват.
 
Изглеждат страхотно
 
Няма две мнения по въпроса, че когато една жена се чувства харесвана и желана, тя е много по-отворена за нови неща в леглото. Раздава се, старае се и сама дава идеи за разнообразяване на сексуалния живот на двойката.
 
Единственото, което мъжът трябва да направи, е да бъде мил (и искрен, разбира се), да похвали половинката си и да не спестява суперлативи за нея, особено в леглото!
 
Най-добрите любовници
 
Ако искат господата да спечелят дамата на сърцето си завинаги, това е един от сигурните и лесни начини. Не е нужно да лъжете, а просто да констатирате колко добра е в леглото, каква невероятна любовница е и това задължително ще се отрази на самочувствието й. А една признателна жена може да бъде много отзивчива в леглото...
 
Най-красивата жена, с която съм бил
 
Това е комплимент, който не само ще поласкае жената, но и ще я накара да се чувства наистина ценена и обичана. Подобна хвалба по нейн адрес може само да ви сближи и така да изпитате още по-невероятни емоции в интимен план.
 
Останалото може да прочетете в Az-jenata.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase