Кадър от филма "Нощи в Роданте"; Снимка: outnow.ch

Женският ум е загадъчен инструмент, труден за декодиране. Факт е, че мъжете така и не са съвсем наясно как точно работи женската психика. Точно това прави връзката между двата пола доста трудна понякога.

Днес има няколко открития в психологията, които помагат на мъжете да отключат тайната на женската психика. Ето и най-важните от тях, според сайта Уourlife1st.com:

1. Жените искат да бъдат „отнесени от вихъра" емоционално, а не просто впечатлени.

Един мъж може да е направил почти всичко, за да впечатли една жена и пак един ден да открие, че тя просто иска да бъде негова добра приятелка и нищо повече. Причината за това е, че мъжът не е успял да развихри емоции в душата ѝ. Мъжкият ум действа повече от гледна точка на фактите и резултатите, докато женският реагира повече на емоции и съпричастност. Един от начините да спечелите жена е да споделите с нея преживявания, които да ѝ донесат наслада и възбуда (не само от сексуален характер).

2. Жените разчитат мъжа да се погрижи за техният комфорт.

Жените мразят неловките ситуации и биха ги избегнали на всяка цена. Една жена оценява колко удобно се чувства с даден мъж от първия момент, който прекарва с него. Тя използва собствения си комфорт, като индикатор за това дали нещата могат да потръгнат. Само когато една жена се чувства удобно в компанията на един мъж, тя ще бъде готова да му отговори емоционално, психически и физически.

3. Жените имат точно толкова голям сексуален глад, колкото и мъжете.

Да, това е вярно... жените наистина обичат секса! Голямата разлика между мъжете и жените, когато става дума за секс е, че мъжете нямат нужда от толкова дълга стимулация, колкото жените. Представителките на нежния пол имат необходимост не само от физическа стимулация, но и от стимулация на въображението. Ако един мъж успее да отключи въображението на своята половинка, тя ще е готова да сподели с него своите най-съкровени, интимни мисли, чувства и желания.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase