Снимка: outnow.ch

Хиляди пъти сме чували името Казанова. Знаем, че той е най-големият съблазнител и се е превърнал в легендарна фигура, на която много мъже искат да подрaжават. Но това, което не знаете, е, че Джакомо Казанова е бил и комарджия, увлечен по магиите, шумен и арогантен самохвалко, който е обичал да върти меча, и поет.

Истински джентълмен във всеки смисъл на думата, той е въстанал срещу родителите си и обществените норми и е пожелал да бъде свободен да прави, каквото си поиска, което включвало и интимни отношения с купища жени.

В своите недовършени мемоари Казанова описва своите преживявания и обяснява как е успявал да спечели сърцата на дамите. Веднъж той съблазнява дори монахиня... истински играч!

След като попада в затвора, любовникът се измъква и не спира да флиртува и да се гушка с благороднички и жени от всякакъв социален статус.

Как успява ли? Той просто живее по собствените си закони и правила, а ето и 10 от тях, които може да ви свършат работа и днес в съблазняването :

1. Научете се да разказвате истории

Сладкодумието е било едно от най-ценните качества на Казанова и негово тайно оръжие. Той е успявал да увлича своите слушателки, да ги накара да повярват на думите му. Увлечени от историите му, те не са можели да откъснат очи и са искали да го виждат отново и отново.

2. Живейте, както ви се иска

Преследването на жени е забавно, но не трябва да е основна цел в живота. Мъжът, който знае какво иска и се бори страстно за него, привлича по естествен начин дамите около себе си. Те го виждат по различен начин от останалата маса хора и искат да влязат в неговата реалност,

3. Отнасяйте се с всяка жена, сякаш е единствената

Жените обичат романтиката и най-вече да се чувстват уникални. Подхождайте към всяка една по различен начин, сякаш е единствената за вас. И това не означава да ѝ купувате различни подаръци, а просто да усетите емоциите ѝ, да я изслушвате, да показвате, че ви е грижа.

4. Спонтанността е секси

Жените са божествени същества, но те се отегчават бързо. Те често се впускат в приключения, така че ако искате да ги ухажвате, трябва да разчитате на спонтанността си.

Ако сте като всеки друг мъж как очаквате да си падне по вас?

5. Покажете интерес към живота и интелигентността ѝ

Няма нищо лошо в това да направите комплимент на някоя дама за тялото и лицето ѝ. Но това, което ще я докосне, е ако забележите качествата ѝ.

Поинтересувайте се от личността ѝ и тя ще се отвори пред вас като цвете. Освен това така ще разберете и как да я ухажвате по-ефективно! Знанието е сила.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase