Снимка: Outnow.ch
fallback

Любовта привлича хората по различен начин. В отсрещната страна ви грабват излъчването, усмивката, маниерите и т.н. Ароматът, който усещате около любимия човек също може да ви накара да се влюбите в него.

Следващите няколко аромата са малкото тайно оръжие, с което всяка дама може да завоюва мъжкото сърце.
 
Ванилия
 
Тя е смятана за афродизиак, именно затова е на първо място в списъка с аромати. Ако ви предстои романтична вечер, задължително запалете ароматна ванилова свещ в спалнята. Използвайте козметика с това нежно ухание и не на последно място няколко часа преди срещата изпийте 1-2 чаши ванилов чай. Шоколадовите бонбони с ванилов крем са задължителни.
 
Аромат на плодове
 
Леко цитрусова нотка, аромат на ябълка, малини, банан. Предлагат се различни парфюми и козметика ухаеща на плодове. Изберете шампоан, лосион за тяло и балсам за устни, които да оставят трайни и приятни следи върху кожата и косата ви.
 
Канела
 
Класически аромат, който привлича с лекота мъжете. Сервирайте десерт с вкус на канела и използвайте масло от канела на определени части на тялото си. Нанесете малко от вълшебния аромат на китките, зад ушите, между гърдите и малко на гърба.
 
Лавандула
 
Лавандулата също е аромат, който повишава възбудата на мъжете. Ароматна лампа с лавандула ще направи обстановката в дома ви по-приятна. Може да използвате и козметика за тяло с ухание на лилавите цветя.
 
Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

king_for_a_day

преди 10 години

Интересно, номер 9 има повече последователи от номер 8... Накъде отива този свят :)

10

действа всеки път

преди 10 години

Нанесете малко от вълшебния аромат на китките, зад ушите, между гърдите и малко на гърба ...... И СЛЕД ТОВА СЕ ХВАНЕТЕ ЗА ПАЛЦИТЕ

9

Анонимен

преди 10 години

Погледайте животните какво правят и ще разберете коя миризма побърква мъжете , другото е реклама и празни приказки!

fallback