Снимка: Sxc.hu

Знаете, че храната може да бъде мощен афродизиак. За любовта няма сезони, но всеки сезон ви подарява нещо, което може да повиши вашето либидо. Освен стриди, ягоди, шоколад и други, есента е приготвила за вас няколко незаменими продукта.

Не забравяйте да ги поднесете с много любов и страст, които ще привлекат половинката ви още повече към вас.
 
Нар
 
Има толкова еротика в нара. Освен това една чаша сок от него може да направи чудеса с ерекцията при мъжа. Антиоксидантите, които се съдържат в нара помагат да се предотврати еректилната дисфункция.
 
Брюкселско зеле
 
Този зеленчук съдържа индол-3-карбинол, съединение, което намалява нивата на естроген в тялото на мъжете. Спомага за повишаването на тестостерона (при мъжете) и провокира желанието за любов при двата пола.
 
Сладки картофи
 
Те са вкусни и много полезни. Богати са на калий, който намалява високото кръвно налягане. Високото кръвно може да бъде причина за еректилна дисфункция. Ако планирате бебе, сладките картофи са вашата храна, защото съдържат и много витамин А, който подпомага процеса на зачеване.
 
Тиквени семки
 
Те също са богати на цинк, както и стридите. Цинкът е важен както за жената, така и за мъжа. При мъжете той е важен за подобряване качеството на спермата и увеличаването й.
 
Останалите прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase