Снимика: Dreamstime

Мъжете и жените никога няма да заговорят на един език, но за тази цел има „помощници", които да улеснят комуникацията помежду им. И вместо да се дразните или да се чудите какво се крие зад нейното „хубаво", прочетете следните редове, които ще ви улеснят.

Когато тя казва това, има предвид следното:

„Хубаво" - Жените използват тази дума, когато искат да спрат аргументите на отсрещната страна, защото просто не им се спори повече, но смятат, че са прави.

„Дай ми само 5 минутки" - ако се облича, то си пригответе 30 мин.

„Накъде отива връзката ни?" - С този въпрос тя ви провокира да споделите плановете си, според които отношенията ви се задълбочават и стават по-сериозни.

„Нищо" - Тази дума винаги означава нещо и трябва да сте нащрек! Аргументи, които започват с „нищо", обикновено завършват „хубаво".

„Давай" - това не е позволение, а е предизвикателство. В каквато и ситуация да го казва, бъдете готови за спор и бъдете сигурни, че поемате някакъв риск.

Сумтене – това е невербален знак в отговор на нещо, което сте казал и тя смята, че сте идиот, чудейки се защо си губи времето да ви обяснява, каквото и да било.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase