Снимка: VERSACE

Правенето на любов не се изчерпва само със същинския полов акт. На жените им трябва време, за да се опуснат и да се настроят за сексуални подвизи. Затова мъжете не бива да прибързват, освен ако тяхната партньорка не пожелае да преминат директно към „следващото ниво“. В едни дългосрочни отношения мъжът и жената много добре знаят какво се харесва на другия. Когато говорим за първи секс с нова партньорка обаче, положението се усложнява.

Може да се каже, че първата интимна близост с нова жена е като ходене по минно поле – мъжът няма идея какво ѝ харесва и какво не. По тази причина най-безопасно би било да се съсредоточите не толкова върху определени пози, колкото върху цялостното изживяване. Ако искате да се представите страхотно пред новата си партньорка, следвайте следните съвети. Те със сигурност ще я накарат да иска още:

1. Изследвайте нейното тяло. Вашите очи могат да бъдат приковани върху гърдите ѝ, но не забравяйте, че нейното тяло има още какво да предложи. Покажете на жената, че харесвате всичко у нея, за да я предразположите допълнително. Също така е важно да не слагате ръцете си на най-стратегическите места, още щом достигнете леглото. Нека вашите устни и ръце се разходят по цялото тяло на партньорката ви.

2. Не забравяйте предварителна игра. Отделете време, преди да преминете към същинския секс. Обикновено жените се нуждаят от повече време, за да се възбудят достатъчно. Чисто физически, ако жената е все още суха, проникването създава неприятно чувство, а понякога дори болка.

3. Обърнете внимание на нейните ерогенни зони. Тези чувствителни места по тялото на жената са ключът към нейната настройка за секс. Достатъчно е да оближете или леко да захапете някоя ерогенна зона (ушната мида, врата, зърното, зоната около пъпа или клитора), за да събудите желание за интимна близост.

4. Не прибързвайте. Не вкарвайте члена си твърде рано. Отделете време, в което да „подразните“ жената, галейки своето мъжко достойнство в нея. Все още не правете движенията „напред-назад“, за да накарате жената да ви пожелае още по-силно. Много скоро тя няма да има търпение да ви усети целия вътре в нея.

5. Поддържайте близък контакт. Приближете своето лице до това на жената по време на секс. Дишайте дълбоко, близо до врата ѝ, създавайки приятно въздушно гъделичкане. Дамите се възбуждат много по-лесно, усещайки миризмата на мъжа, който харесват, затова не забравяйте винаги да бъдете на къса дистанция.

6. Осъществете контакт с очи или ги затворете. Винаги гледайте жената в очите, когато сте върху нея. По този начин вашата партньорка ще се почувства по-свързана с вас. Ако погледите започнат да стават неудобни, просто затворете очи и се насладете на приятното усещане.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase