Снимка: Sxc.hu
fallback

Съдба или избор е това да си втората, любовницата в една връзка? Почти всяка жена е била част от любовен триъгълник и в повечето случаи е знаела, че е втората. Обикновено тези, които попадат в този любовен капан, са жени, за които сексът не е просто секс. Те се отдават не само физически на любимия, но и емоционално. Не създават своя сериозна връзка и годините им минават в чакане.

В чакане да бъдат обичани и желани на 100% от мъжа, когото желаят. Казват че първият път е грешка, а всеки следващ е избор. Избор да бъдеш сам на всички празници, на почивки.
 
Да, има и изключения, в които любовницата е в пъти по-облагодетелствана от съпругата. Но нима материалното може да замени празнината? Много биха възкликнали, че тези жени сами са допринесли за тъгата си.
 
А изборът на мъжа къде е? Защо винаги забравяме в такива ситуации за некоректното му отношение към първата и втората, а може би има и още много. Втората жена винаги се чувства емоционално ограбена и употребена. Тя никога не поставя реално нещата. Приема ги така, както би искала да бъдат. Всеки път щом се види с него, тя си
тръгва неразбрана и недооценена.
 
Тя може да даде всичко от себе си и да не иска нищо в замяна освен обич. От друга страна, когато не знае, че е част от любовен триъгълник, тя се чувства предадена в момента, в който разбере, но пак и е трудно да си тръгне.
 
Как да разберем дали сме част от любовен триъгълник?
  • Виждате се по график
  • Искате да прекарате неограничено време с любимия, но всеки път срещите ви са по часовник
  • Когато му се обаждате, често не отговаря на обаждането или отговорите му са накъсани, кратки
  • На празници все нещо става и се виждате за кратко или изобщо не.
  • Твърде често „гледа мач с момчетата“
  • Ходи на почивки и заведения с „приятели“
  • Имате само мобилния му номер, не и домашния.
Останалите прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

от 6 до 11

преди 10 години

Ало, точно фейсбук ми помогна да зарежа проклетият ***. Като ще си хващаш любовница първо се оглеждаш дали не може да те да изхваща по всички трасета (телефон, скайп, фейсбук и т.н.), че си обвързан и тогава тръгваш да сваляш други жени. Това е, ако смяташ да лъжеш втората жена, че си сам! Вече, ако втората жена е наясно със ситуацията и няма нищо против - нещата стават съвсем различни. Но, ако мъжа иска да си трае и да лъже поне да лъже както трябва. :)

9

До 6

преди 10 години

Ми аз при положение, че нямам фейсбук, скайп или пък туитър, защото смятам, че не си струва да си губя времето с подобни глупости какво правиме ? Приятелката ми да ме зарязва, за това, че ги нямам тия щуротии, така ли ? От много фейсбук са ти измрели мозъчните клетки.

8

силвия

преди 10 години

Любовницата сама си е виновна за ситуацията. Мъж който е женен , оплаква се от жена си, пък не се развежда е ясен като бял ден. Така се остава стара мома- в един момент и обгрижването ще изчезне и морските рзходки и на кръшкача ще омръзне. А тя -стара, без деца, без мъж, сама. Трагедия.

fallback