Снимка: кадър от сериала "Приятели"

Ако и вие, и най-добрата ви приятелка сте обвързани, логично е да ѝ предложите да излезете някой път с гаджетата си заедно. Ще е супер, ако и силните ви половинки си допаднат и намерят общи теми за разговор. Двойните срещи са чудесен начин да се запознаете и с новото гадже на своята приятелка и да се опитате да завържете едни по-стабилни, другарски взаимоотношения между вашите две двойки.

Освен плюсове обаче подобен опит може да си има и своите минуси. Ето доводите "за" и "против" двойните срещи:

За: Най-накрая вашата приятелка ще ви представи на своя нов партньор

Ако вашата най-добра приятелка си има гадже отскоро, много е възможно все още да не познавате въпросния мъж, а да сте чували много за него. Има обаче едно неписано правило, че преди нещата между тях двамата да станат супер сериозни, вие все пак трябва да си кажете мнението. А защо това да не се случи на двойна среща с вашия собствен приятел?

Против: Сблъсък между личности

Понякога между непознатите хора се появява един неловък момент, когато всички седят на една маса, но цари пълна тишина. Хората не знаят какво да си кажат. Винаги има шанс общуването между двама от групичката да не “сработи“, което пък прави цялата вечер неудобна и то за всички участници в нея.

За: Вие ще сте по-спокойна

Ако вземете и гаджето си на срещата с приятелката и новия мъж в живота ѝ, ще се чувствате по-удобно, тъй като ще сте двама срещу двама и силите ще са изравнени. Това спокойствие ще ви даде шанс да се покажете в най-добрата си светлина и да водите по-свободен и открит разговор на масата.

Против: Забравяте за своя партньор

Има опасност на тази двойна среща да забравите за своя собствен приятел и да започнете да го игнорирате, докато се кикотите по женски със своята приятелка. Вероятно и тя ще направи същото със своето гадже и ако двамата мъже не намерят общ език, ситуацията ще ги изнерви, а после вие ще се чувствате виновни.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase