Снимка: Reuters
fallback

Правилната и добра интимна хигиена включва някои специфики като например редовното почистване на секс играчките. Да, те също се нуждаят от навременно и старателно почистване, за да не получим гъбични или други инфекции, когато решим да се позабавляваме с тях.

Изследвания установяват, че само 35 процента от дамите, които ползват такива приспособления, ги почистват след всяка употреба.

На пазара се предлагат специални кърпички и други продукти, които са направени точно с такава цел. Когато след всяка употреба почиствате секс играчките, намалявате риска от инфекции. Често тази специфична грижа се пренебрегва, което може да ви донесе неприятности и да ви отблъсне от такива сексуални забавления.

Разбира се, повечето от тях могат да се измиват със сапун и вода. Но бъдете внимателни в зоната около батериите.

Ако забележите цепнатина в някоя част, водата, която ще навлезе при миенето, може да я повреди. Играчките, които са с пореста и желирана повърхност, се почистват по-трудно. Другите, които са изработени от медицински латекс и от гладък материал, който наподобява стъкло, се почистват лесно. Ако се съмнявате, че не сте ги почистили добре, най-добре сложете презерватив за по-голяма сигурност.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

6ifoto

преди 10 години

не бива от дупето в катеричето,грешно е.....

17

Turbolover

преди 10 години

Най-добре е да си го олижете и оближете грижливо след употреба, че не се знае кога пак ще потрябва....)))) Преди облизване изключете уреда - че някой по-мощен може да ви избие зъбите... :)))П.С. Едва се сдържах да не се изхиля пред колегите докато го четох.... Браво!

16

сексолог

преди 10 години

До Анонимен: не давайте вашият вибратор на гинеколога си, има опасност да злоУПОТРЕБИ...

fallback