Само не се бийте! Снимка: outnow.ch

Съсипаното его и любовната мъка след раздяла могат да бъдат силно деструктивни. Още по-лошо е обаче, да разберете, че вашата бивша приятелка се среща с друг мъж. Новият човек представлява сериозна конкуренция за вас. Сега вие трябва да се борите с проблемите във връзката си, довели до нейния край, както и да се състезавате с друг мъжага за любовта на любимата жена.

Не всичко е загубено, дори да се появи „трети“ човек в картинката. Повечето мъже се отказват именно на този етап и губят всякакви шансове да се съберат отново със своята бивша. Ако искате да се борите още, трябва да се въоръжите с търпение, трябва да мислите позитивно и да положите някои усилия.

Следвайте следните и не се отказвайте от любовта си. Ако пък не стане, поне ще знаете, че сте опитали всичко.

1. Пуснете приятелката си на свобода. Преди да започнете да я печелите отново, трябва да я оставите да си тръгне. Въпреки че това може да ви нарани, мислете за него като за нещо временно. Помнете, че отдалечаването е важна част от цялостния план. Получаването на жена от друг мъж не е нещо, което става за една нощ. Имайте търпение, не казвайте нищо и не показвайте ревност.

2. Отдръпнете се за известно време. Оставете бившата си приятелка съвсем сама, докато изживява „медения месец“ в новата си връзка. Не ѝ се обаждайте, не ѝ изпращайте съобщения, не ѝ пишете в социалните мрежи. Правете се, че не знаете за новия мъж и не отговаряйте, ако бившата ви приятелка ви звъни или ви пише.

Това поведение ще ви помогне да се завърнете отново в мислите ѝ. След вашето „изчезване“ тя ще се чуди къде сте, защо не ѝ отговаряте, мислите ли си още за нея, имате ли си друга. Точно в този момент бившата ви ще усети, че вие ѝ липсвате – още една важна част от плана.


3. Съсредоточете се върху себе си. Сега, когато имате малко повече свободно време, трябва да го използвате по най-добрия начин. Започнете да работите върху усъвършенстване на своя външен вид, за да впечатлите бившата си приятелка, когато отново ви види. Ходете на фитнес или тичайте в парка. Известно е също така, че упражненията гонят стреса и зареждат тялото с положителна енергия. Когато започнете да влизате в по-добра форма, трябва да посетите магазините за нови дрехи, обувки и аксесоари.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase