Снимка: outnow.ch

Някои хора, и мъже, и жени, не си дават сметка, че в леглото нагласата им е „всичко за мен". Този тип поведение едва ли допада на другия участник в секс-рандевуто. Макар да е важно, да сте доволни от сексуалния си живот, той не трябва да бъде за сметка на нуждите и потребностите на партньора ви.

Предлагаме ви сигурните знаци, които ще ви покажат дали са егоисти между чаршафите. Ако някой от тези признаци ви описват, явно е време да направите положителни промени в сексуалния си живот.

Все пак за поддържането на здравословен сексуален контакт са необходими двама ентусиасти.

1. Вие никога не инициирате секс

Може и да сте просто мързеливи, но е редно от време на време и вие да правите първата крачка към ласките. Това не само, че няма да навреди на връзката ви, но ѝ ще я раздвижи. Мъжете искат да усещат силното желание за секс на жената и се радват, която тя го инициира първа. Жените пък не обичат мързеливи и мрачни половинки, които предпочитат да си гледат мача, пиейки бира, пред това да покажат малко ентусиазъм в леглото.

2. Не се интересувате, какво доставя удоволствие на половинката ви

Едно е да имате гол ентусиазъм за секс и съвсем друго да знаете как да доставите удоволствие на партньора си. Въпросът е не само и двамата да стигнете до кулминацията, но и да покажете че се интересувате от желанията на половинката си, така че тя да изживее още по-силни усещания.

3. Не влагате кой знае какви усилия по време на секс

Ако всички ваши движения в леглото са с цел да стигнете до върха, без да се интересувате от другия участник в спектакъла, то вие категорично сте егоист в спалнята, който се интересува само от себе си. Ако това вашето поведение „на звезда" е при всеки полов акт, то вашият партньор може да скоро да се умори да играе в поддържаща роля.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase