Снимка: outnow.ch
fallback

Вероятно мъжете ще бъдат шокирани да чуят, че много жени предпочитат мъж с бирено коремче пред мъж с плосък корем като на бодибилдър. А когато става въпрос за размера на... мъжкото достойнство – големината невинаги е за предпочитане от дамите.

Ако сте любопитни да прочетете какво смятат нормалните жени за тялото на своите партньори и неговия външен вид в леглото, прочетете анкетата по темата на мъжкото списание Men's Fitness.

Коментарите със сигурност ще ви изненадат!

1. Обезкосмените мъжки гърди не са много секси.

Дамите не искат да си лягат с 13-годишно момче, което няма нито едно косъмче на гърдите си. Прекалено голямото окосмяване също не е хит сред дамите. То трябва да бъде някъде по средата.

2. Толкова му е голям, че съм ужасена!

Противно на мантрата, че големият размер на половия член е предпочитан от дамите, повечето жени предпочитат по-скоро среден размер в това отношение. Големият размер е смущаващ, а може да бъде и болезнен, а болезненият секс не е хубав.

3. Благодаря на Бога, че и той има корем!

Може би това звучи егоистично, но много жени имат комплекси по отношение на фигурата си и мъж с перфектно тяло само ще ги накара да се чувстват още по-неудобно без дрехи. Така че дамите нямат нищо против малките несъвършенства във фигурата на своя партньор. Освен това момичетата не обичат да се конкурират с фитнес залата за вниманието на любимия си.

4. Сложете очилата!

Почти всяка жена има секс фантазия с някой свой учител, професор или преподавател. Така че няма нищо лошо, ако мъжът носи очила , някой път да си остане с тях по време на полов акт. Според някои дами в очилата има нещо мъжествено и интелектуално.

5. Татуировките са горещи!

Факт е, че мъжете с татуировки са супер горещи, дори и да имат сладко и невинно изражение. Ако един сериозен и дори свенлив мъж разкопчае ризата си в спалнята, а отдолу изненадващо се появи малко мастило, това със сигурност ще подейства като афродизиак на жената.

6. Плешивото теме е секси.

Изглежда, че има мъже, които се чувстват несигурни в леглото заради това, че са започнали да оплешивяват, но честно казано има жени, които обичат мъже без коса. А и коя жена не си пада по мъжествения и чаровен Брус Уилис, пък макар и гологлав?

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 11 години

Baby,Vutre li e?Da ...Emi,togava Ox ..

50

Анонимен

преди 11 години

когато става въпрос за дебилни статии ... дннес бг са ненадминати...-

49

Hahaha

преди 11 години

Tochka2e/nai mnogo mi dopadna!Nqma znachenie ot razmera!?da,Nqma nikoi ne obichal boleznen sex:))Milo,Vutre li e?daEMI togava,Ox!

fallback