Снимка: outnow.ch

Вероятно мъжете ще бъдат шокирани да чуят, че много жени предпочитат мъж с бирено коремче пред мъж с плосък корем като на бодибилдър. А когато става въпрос за размера на... мъжкото достойнство – големината невинаги е за предпочитане от дамите.

Ако сте любопитни да прочетете какво смятат нормалните жени за тялото на своите партньори и неговия външен вид в леглото, прочетете анкетата по темата на мъжкото списание Men's Fitness.

Коментарите със сигурност ще ви изненадат!

1. Обезкосмените мъжки гърди не са много секси.

Дамите не искат да си лягат с 13-годишно момче, което няма нито едно косъмче на гърдите си. Прекалено голямото окосмяване също не е хит сред дамите. То трябва да бъде някъде по средата.

2. Толкова му е голям, че съм ужасена!

Противно на мантрата, че големият размер на половия член е предпочитан от дамите, повечето жени предпочитат по-скоро среден размер в това отношение. Големият размер е смущаващ, а може да бъде и болезнен, а болезненият секс не е хубав.

3. Благодаря на Бога, че и той има корем!

Може би това звучи егоистично, но много жени имат комплекси по отношение на фигурата си и мъж с перфектно тяло само ще ги накара да се чувстват още по-неудобно без дрехи. Така че дамите нямат нищо против малките несъвършенства във фигурата на своя партньор. Освен това момичетата не обичат да се конкурират с фитнес залата за вниманието на любимия си.

4. Сложете очилата!

Почти всяка жена има секс фантазия с някой свой учител, професор или преподавател. Така че няма нищо лошо, ако мъжът носи очила , някой път да си остане с тях по време на полов акт. Според някои дами в очилата има нещо мъжествено и интелектуално.

5. Татуировките са горещи!

Факт е, че мъжете с татуировки са супер горещи, дори и да имат сладко и невинно изражение. Ако един сериозен и дори свенлив мъж разкопчае ризата си в спалнята, а отдолу изненадващо се появи малко мастило, това със сигурност ще подейства като афродизиак на жената.

6. Плешивото теме е секси.

Изглежда, че има мъже, които се чувстват несигурни в леглото заради това, че са започнали да оплешивяват, но честно казано има жени, които обичат мъже без коса. А и коя жена не си пада по мъжествения и чаровен Брус Уилис, пък макар и гологлав?

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase