Снимка: outnow.ch

Добрият секс се нуждае от еротичен фокус. Ето защо някои поведения в спалнята могат да направят оргазма трудно, ако не и невъзможно начинание, особено за жените, които по-лесно се разсейват от мъжете.

Оргазмът е толкова красив и прекрасен завършек на любовното рандеву, но за съжаление, не всеки път жените достигат до това ниво на удоволствие по време на секс.

Има различни ситуации, които често убиват женския оргазъм и като цяло са неговите най-големи противници. Ето и кои са те:

1. Желание за добро представяне

Много жени смятат, че трябва да демонстрират интересни умения и сложни пози, за да дарят мъжа със сексуално удоволствие. Сложните техники и като цяло мисълта как жената се представя в леглото, най-често убиват нейното либидо. По-добре бъдете малко егоисти в леглото, но поне със сигурност ще стигнете до кулминация.

2. Мисълта "Как ли изглеждам?"

Ако една жена се държи като зрител в половия акт и вместо да се съсредоточи върху това, което изпитва, тя да мисли за начина, по който изглежда – то оргазмът става почти невъзможен. Мозъкът не е програмиран да изпитва възбуда и безпокойство едновременно, така че едното възпрепятства другото.

3. Стресът

Финансови проблеми, лични конфликти, професионални изпитания и т.н- всички тези неща водят до стрес, който опустошава сексуалното желание, особено на жените. Интересното в случая е, че сексът може да намали стреса.

4. Лошата миризма

Лошата миризма (на пот, на чесън, на алкохол и т.н.) на партньора или дори собствената може да направи достигането до сексуална кулминация невъзможно. Жените са по-чувствителни към миризмите като цяло и това действа най-вече на тях.

5. Разговор по време на секс

Някои хора смятат, че мръсните приказки по време на секс са еротични, но постоянното бърборене може да подейства разсейващо на жената и да секне пътя ѝ към оргазма.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase