Снимка: кадър от филма "Дневниците на вампира"

Една връзка е поставена на много изпитания. Особено ужасяващ е моментът, когато настоящата ви половинка се оказва на едно място с бившата. Мъжете не биха пожелали това и на най-големия си враг! В 90% от случаите между двете жени започват да прескачат искри, облечени в злоба, ревност, а понякога и завист. И тогава сапьорът, който трябва да обезвреди бомбата, която може да избухне, е мъжът.

Настоящата половинка вече е настръхнала и го следи изкъсо най-вече защото ревнува от бившата и защото по някаква причина се чувства некомфортно. Бившата пък в повечето случаи не би пропуснала да напомни за себе си и да вкара малко флирт, дори просто за спорта.

След като те са се запознали, вие трябва да сте два пъти по-внимателни какво споделяте с бившата и какво с настоящата. Ето кои неща трябва да избягвате в общуването си и с двете:

1. Нищо лично за новото ви гадже пред старото

Бившата може и просто да иска да ви поздрави, но тя няма да пропусне случая да разузнае за новата ви половинка, особено след като вече я е видяла на живо. Не се подвеждайте и не казвайте нищо лично за гаджето си. Информация от такова естество не влиза в работата на бившата ви. А и представете си само какъв скандал ви грози, ако настоящата ви половинка разбере (а това рано или късно ще се случи), че говорите за нея на бившата. Минимум един месец ще спите на дивана!

2. Спомени за вашите сексуални изживявания пред сегашната половинка

Най-голямата грешка, която можете да направите, е неволно да кажете нещо за страстните си нощи с бившата. В момента, в който се изплъзне и думичка от устата ви, гаджето ви направо ще откачи. Тя със сигурност не иска да слуша каква е в леглото жената, която вече ясно визуализира. Освен това така я поставяте в неловко положение и провокирате ревността ѝ, а да не забравяме и че един истински джентълмен не коментира любовния си живот на глас.

3. Семейни събирания

Не си припомняйте и семейните събирания, в които неволно ще дадете на новата си половинка да разбере колко вашето семейство е харесвало старата. Това ще упражни известен натиск върху нея и тя отсега ще започне да се състезава с бившата за любовта на близките ви.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase