Снимка: outnow.ch

Всички разочаровани Казанови, които не са успели да вкарат в леглото си жената, по която си падат, трябва да знаят, че колкото и да са обаятелни, жената пак може да откаже да прави любов с определен мъж въпреки предварителните си намерения да му се отдаде.

Причините за това могат да бъдат много и най-разнообразни, но ние сме се съсредоточили върху няколко основни убийци на сексуалното желание на жените.

Господа, вижте кои са грешките, които можете да допуснете с жената, която ухажвате, и то без дори да го осъзнаете и следващият път няма да се издъните.

1. Очаквате да я склоните за секс, докато похапвате сандвич

Ако очаквате, че цял ден ще пишете палави SMS-и на приятелката си, а вечерта ще се появите на врата ѝ леко пийнал и дъвчейки пица или сандвич, а тя с ентусиазъм ще ви заведе в спалнята си – е, грешите. Дъхът на храна и алкохол не е особено секси, да не говорим, че визията на хранещ се човек също убива настроението за секс.

2. Не си хвърляте боклука

Ако имате намерение тази вечер да поканите в дома си жената, по която си падате от доста време и вече очаквате нещата да се получат, то огледайте добре апартамента си. Няма да е много добре, ако тя намери използвани презервативи в банята. По-вероятно е да намери изхода бързо-бързо.

3. Играете си с детски играчки

Избягвайте да се заглеждате по малки войничета, конструктори, топки и т.н., ако планирате да правите секс. Освен това махнете всички спайдърменовци, батмановци и т.н. от спалнята си, ако ще каните някой в нея. Подобни детски страсти по-скоро ще убият желанието за секс на дамата.

4. Пускате кучето си да спи с вас в леглото ви

Кучетата са много сладки и симпатични, но мястото им не е във вашето легло, особено ако искате да правите секс в него. Освен това дамата, която сте поканили, може да не си пада по домашните любимци или направо да е алергична към тях. А и не е много еротично куче да я оближе по крака, докато тя се опитва да се съсредоточи върху вашите ласки.

5. Имате лоши хигиенни навици

Никоя жена няма да се настрои да прави секс в разхвърляна и мръсна спалня, в която трябва да прескача дрехи, вещи и какво ли още не, за да стигне до леглото.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase