Снимка: outnow.ch

Повечето необвързани хора (особено жените) отчаяно се стремят да открият истинската любов, да намерят своята сродна душа, половинка и т.н. и да загърбят самотата.

Почти всеки човек има някаква смътна идея или романтична представа за това какво представлява „идеалната връзка".

Като цяло почти всички хора виждат в нея много любов и разбирателство. Някои интуитивно вървят в правилната посока към намиране на подходящ партньор и стартиране на подобна връзка, но други не знаят как точно да създадат здравите и стабилни взаимоотношения, за които винаги са мечтали.

Ето и няколко съвета в тази насока, които може и да ви помогнат в начинанието.

1. Вярвайте, че това ще ви се случи рано или късно. Много необвързани хора мечтаят да имат прекрасна връзка и любящ партньор, но малцина вярват, че това реално ще им се случи някога. А вярата е задължителна!

2. Разберете какъв човек би бил подходящ за вас. Най-лесният начин да направите това е, като се огледате във вашите познати и приятели и определите кои качества цените най-много в тях (това, че са амбициозни, общителни, остроумни, състрадателни и т.н.). Вашият бъдещ партньор трябва да притежава същите качества, само че като бонус трябва и да ви привлича.

3. Научете се да идентифицирате хората, които не са подходящи за вас. Това трябва да ви бъде дори по-лесно. Ако търсите сериозна връзка, едва ли ще харесате безотговорен човек, който не проявява достатъчно уважение към вас.

4. Спрете да излизате с хора, които виждате, че не са за вас. Ако отчаяно искате да започнете връзка и го направите дори когато човекът има качества, които ви дразнят още от самото начало, ще изгубите и вашето, и неговото време. Най-много до три месеца след началото на връзката ви вие ще започнете да се опитате да промените вашия партньор или да изкорените чертите му, които не ви допадат, а той/тя ще започне да се съпротивлява на инвазията. Това е началото на края....

5. Излизайте на места, където можете да срещнете човек по вкуса си. Ако сте авантюрист и обичате приключенията – може би точно в планината на някой поход ще срещнете вашата половинка. Ако сте купонджия и обичате нощния живот, тогава дискотеките са правилното място. Ако сте работохолик – огледайте се в колегите си и т.н.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase