Снимка: sxc.hu

Има мъже, които се срамуват от приятелките си по неясни за тях причини. Те не им го казват директно, но с действията си го показват и ако дамата им е малко по-наблюдателна, ще се сети бързо за какво става въпрос.

Ако имате такива подозрения, но не ви се иска да повярвате, вижте тези осем сигурни признаци, че любимият ви се срамува от вас. Може би е време да му поискате обяснение?

1. Когато ви запознава с някого, той не ви представя като своята приятелка.

Ако гаджето ви ви запознава с хората, само казвайки името ви, без да уточнява каква сте му, това не е много добре. Единият вариант е да не обича да разкрива детайли от личния си живот, а другият – че просто не иска хората да знаят за връзката ви. Един мъж, който се гордее с жената до себе си, би уточнил каква му е тя, нали?
 

2. Той ви игнорира, когато сте на публично място.

Когато се разхождате с гаджето си на публично място, той ходи пред вас, зад вас или на два метра разстояние от вас. Освен това постоянно избягва да говори с вас. Единствената причина да го прави е да се срамува от вас и да не иска хората да ви възприемат за двойка.

3. "Мълчи" във Facebook, че сте гаджета.

Ако избягва да пуска ваши общи снимки в социалната мрежа и ако си стои със статус „необвързан", значи той е притеснен да обяви отношенията ви пред своите приятели във Facebook. Защо го прави? Може би е време да го обсъдите на четири очи.

4. Винаги ви води в далечни заведения, в които не ходят познатите му.

Ако гаджето ви ви води по тъмни и сумрачни ресторанти и барове, които са в съвсем различен квартал от местата, които по принцип посещава, то причината може би не е че търси по-романтична атмосфера за вас двамата. По-скоро това е знак, че се срамува от вас и ви крие от света.

5. Никога не си урежда срещи с вас навън.

Ако той предпочита да се вижда с вас в дома му или във вашия апартамент и гледа никога да не излизате навън заедно, то причината едва ли е финансова. И мъжът с най-скромни доходи ще намери някой лев, за да ви заведе на кафене. При всички положения има нещо гнило в поведението му!

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase