Снимка: Sxc.hu
fallback

Коледа е само след няколко дни и едно от най-вълнуващите неща покрай празника е именно размяната на подаръци. Колкото и да си повтаряме като мантра, че не искаме подаръци и че държим най-вече на жеста, на вниманието, всеки, тайно в сърчицето си,  все пак се надява да получи хубав дар.

Но това невинаги се случва и понякога ставаме жертва на "добрите" си приятели, които вместо да ни зарадват, ни подаряват най-скучния подарък на света.

Предлагаме ви няколко примера за най-нежелани подаръци. Препоръчително е да избягвате тяхната покупка:

Плетен пуловер с еленче

Помните ли героя на Колин Фърт във филма „Дневникът на Бриджит Джоунс“ и неговите вечни пуловери с еленчета? Е, оказва се, че това е сред най-нежеланите подаръци изобщо, като според повечето хора е глуповат и досаден подарък. Ако не искате да видите фалшиви усмивки на лицата на близките си, бързо го сменете в магазина с нещо друго.

Чорапи

Отдавна стана ясно, че никой мъж не се радва на такъв подарък, а пък жена още по-малко. Тогава не го причинявайте на никого, щом не искате да се случи и на самите вас.

DVD с филм (който го дават по всички телевизии)

Един от най-досадните и лишени от всякакво въображение подарък е стар филм, който вече се върти по повечето телевизии и не е никакъв проблем да се намери и гледа.

Кутия с бонбони

Ама вие сериозно ли мислите, че това се класира за подарък? Не, определено никой няма да се зарадва, дори да са от истински швейцарски шоколад! По-добре направете сами една екоиграчка за елхата, повече оригиналност и ентусиазъм ще вложите и получателят ще го оцени.

Сладникав парфюм

Освен ако не сте на 70 години, в което няма нищо лошо, сладникавите аромати едва ли са ви по вкуса. Парфюмите със силна есенция на розова вода са по-скоро нежелан подарък, отколкото мечтата на всяка жена.

Календар

Скука, скука и пак скука. По-добре наистина нищо да не подарите, отколкото календар, който ви е даден от фирмата, в която работите, а вие да го подарите на близък човек.

Цикламено червило

Козметиката винаги е на почит сред подаръците особено ако е качествена. Но колкото и марково и хубаво да ви се струва едно червило, никога не го подарявайте в цикламен цвят. Освен ако не сте почитателка на този цвят и смятате да си направите личен подарък. Тогава действайте!

Още интересна информация прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

36

преди 11 години

До Ния Ще ми се да те открия

45

Ния до 63

преди 11 години

Ми и аз не съм май, 36 не е първа младост ...... Беше ми приятно, аз обикновенно не просто не комуникирам по интернет, а дори не коментирам новините, нямам фейсбук ...Весела коледа!

44

36

преди 11 години

До Ния.Es war sehr angenehm für mich. Боя се, че не съм първа младост, ако нямате нищо против.

fallback