Снимка: outnow.ch

Пол Брансън е съвременният Купидон. Американецът се изявява като модерен сватовник, както и като блогър. Статиите му в интернет предизвикват истински фурор. Пол има и собствено риалити шоу, наречено Lovetown. Може да се каже, че американецът е специалист на любовния фронт. Една от най-известните му статии описва какво трябва да знае един необвързан мъж за нещата от живота. Ето и кои са те:

1. Повечето плейбои умират самотни

Пол споделя, че най-голямата симпатия, която изпитал към клиент, била към 48-годишен мъж, който описвал себе си като непоправим плейбой. Неговата молба към Пол обаче била, да го събере с някоя жена за период от шест месеца. Оказало се, че мъжът бил болен и му оставала само половин година живот. Той осъзнал, че иска да изпита насладата на истинската любов, дори за един ден. Хората не са устроени да живеят сами, затова не чакайте прекалено дълго, за да бъдете с някого.

2. Да бъдете играч е нищо в сравнение с това да бъдете джентълмен

Кавалерството не е изчезнало, макар че мъжете бавно го убиват. Преди години всеки мъж е знаел как да се държи с една жена и да я накара да се чувства като истинска дама. Нищо не ви пречи да не минавате първи през вратата или да я задържите 5 секунди, докато жената влезе. Имайте предвид, че всички кавалерски жестове се оценяват високо от дамите.

3. Няма нищо по-секси от мъж с план

Жените харесват амбициозни мъже. Още по-добре е, ако мъжът има ясен житейски план и поставени измерими цели. Разбира се, всеки мъж трябва да е готов да рискува, но никога безразсъдно. Не забравяйте, че всички цели трябва да бъдат конкретни, измерими, постижими, реалистични и навременни.

4. Ако искате най-доброто, самите вие трябва да бъдете такива

Всеки човек трябва да има самостоятелно развитие, което да го изгради като личност. Това важи както за дамите, така и за мъжете. Важно е да умеете да се вглеждате реалистично в себе си и да определяте какво ви липсва и какво трябва да промените, за да бъдете по-добър човек.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase