Снимка: Reuters
fallback

Алкохолът има чудодейната способност да превръща обикновената на външен вид жена в привлекателна и сексапилна мадама... поне в очите на неговия консуматор. С мисълта, че алкохолът премахва задръжките, освобождава нравите и събужда сетивата, много хора обичат да пийнат по чашка преди секс. Оказва се обаче, че това е грешка.

Объркването идва от факта, че алкохолът успокоява нервите и намалява безпокойството, което предхожда предстоящият секс, затова си мислим, че след няколко чашки всичко ще премине и ще завърши по-добре.

Трябва да знаете, че алкохолът няма да ви стимулира да откликнете по-чувствено на сексуалните си пориви, а напротив – ще ви затрудни. И естествено – въпросното затруднение се увеличава правопропорционално на количеството и качеството на спиртната напитка, което сме изконсумирали. Т. е. има значение дали сте изпили само една чаша водка или вече не помните коя по ред е тази с уискито, която едва държите в ръка.

Влиянието на алкохола при мъжете и жените е различно. Под влиянието му представителките на нежния пол губят голяма част от чувствителността на тялото си. Нещо повече – интимната зона не реагира по същия начин, както когато сме трезвени, и шансовете за оргазъм намаляват драстично, а понякога изчезват напълно. Заради очакването на момента, либидото ни се увеличава, но ответната реакция на организма се бори за изява безуспешно.

Съществува и опасност от употребата на големи количества алкохол. Води до загуба на самочувствие, което съчетано с наличието на безгрижие и индиферентност може да доведе и до нежелани сексуални преживявания, някои от които и свързани с насилие.

Взаимоотношенията между двама партньори също могат да бъдат влошени при честата употреба на алкохол, защото се стига до липса на комуникация, на внимание, на съобразяване с чувствата и желанията на другия, води до своите логични последствия.

Още интересна информация прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

mmm до 45

преди 11 години

кой говори за някакви жени, които не се поддържат??Къде го видя товА???Май изобщо не си схванал за какво говоря?? Я се върни и прочети пак, казах, че не е лошо да се употребява алкохол в умерено количество преди секс, кви неподдържани жени, кви пет лева говориш

34

ммм

преди 11 години

Алкохол преди секс - да, но малко. Отпуска и сваля някои задръжки. А алкохолоците за никакъв х.. не стават ...тотално безполезни същества

33

R.R

преди 11 години

Какво се слу4ва по време на пиян секс , хубави не6та естествено !Ло6ото е какво се слу4ва след пиян секс ? Сабужда6 се ивижда6 как принцесата от ве4ерта се е превърнала в пла6ило с размазан грим и на годините на *** , удря6 едно 6кембе и една бира и отива6 на работа ! По 1пътя си мисли6 , ех колко е несправедлив живота когато си трезвен !

fallback