Снимка: sxc.hu
fallback

Както знаем, любовта и влюбването са две различни неща. Човек може да обича някого, но да не е влюбен в него. Какво се случва тогава? Остава обичта, основана на години прекрасни спомени и споделяне на един живот. В някои връзки обаче настъпва моментът, в който единият от партньорите не иска да се задоволи само с това и има нужда да си тръгне, защото вече не е влюбен.

Ето и съветите, които могат да ви помогнат да се справите със ситуацията:

1. Преодолейте страха си и чуйте това, от което той има нужда

Когато човек се страхува, той подсъзнателно мисли само за лошите неща, които могат да му се случат. Не живейте в постоянно притеснение и неувереност. Вместо това се запитайте от какво има нужда той и върнете страстта му към живота. Това със сигурност ще разпали и страстта му към вас.

Много мъже си мислят, че вече не обичат жените си, но истината е, че те просто не обичат живота си. Затова говорете с него – какви са желанията и нуждите му. Направете живота му по-хубав и със сигурност той ще ви види в друга светлина. Това, разбира, се може да отнеме време, затова трябва да бъдете постоянни. Покажете му, че заедно може да изживявате нови и вълнуващи моменти, които отново да донесат щастие в живота му.

2. Превърнете се в жената на мечтите му

Науката биология обяснява някои постъпки на мъжете спрямо жените. Всички дами достигат до определена възраст, след която вече не могат да се възпроизвеждат. При мъжете обаче подобен проблем не съществува. Жените например не получават репродуктивно предимство, ако заменят партньора си с по-млад мъж. Мъжете обаче могат да създават деца и на по-късна възраст, стига да имат по-млада жена до себе си.

Понякога мъжете са привлечени от по-млади жени чисто подсъзнателно, тъй като виждат в тях шанс отново да бъдат бащи. Вместо да игнорирате тази биологична реалност, направете така, че тя да работи за вас. Започнете да полагате повече грижи за себе си и за външния си вид. Всяка възраст има своето очарование и своите предимства. Намерете вашите и бъдете горди с тях. Не мислете за вашата връзка като „дълго и скучно обвързани“, а се постарайте да се превърнете или поне доближите до щастливо влюбените хора, които бяхте в началото.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

rij

преди 11 години

Когато умра ,,Ако искат дърва да цепят на оная ми работа,, това го е казъл народът. Така, че отиде ли си уважението в едно семейство ,, Тури му пепел,, и продължавай напред. Те децата ще пораснат и ще тръгнат по своя път. Така че няма смисъл да се кърпи положението. То кръпката винаги си личи.

13

ДА

преди 11 години

ДО 12!Прав си!Който спи като се жени,после цял живот гледа и обратното!!Ама тогава времената бяха други.Децата на разведените ги сочеха с пръст!Направила съм компромис със себе си.Сега може всичко-живееш без брак,тръгваш си ,връщаш се-демокрация.Много рано съм се родила.

12

до Анонимен

преди 11 години

Дядоо.не се коси и във бабите има чар.Бабата е опитна,владее ситуацията.Ако е младо не мойш му насмогна.Ще те фирка по купони,игри,танци..ще умалееш и после немой я свършиш.Ако си богат ще те цеди само за пари и ще те лъжкундри с някой младок.Историята познава такива случаи.Тъй че кретай там с бабушкерата и да не ти пука.

fallback