Снимка: outnow.ch
fallback

Раздялата с любимия човек може да бъде наистина болезнена. В един момент всичко друго остава на заден план и най-важното, върху което концентрирате мислите си, е как да си го върнете. На първо място, преди да предприемате каквото и да е, трябва да се уверите, че наистина искате да бъдете с този човек и желанието ви не е продиктувано от нараненото ви его. Ако сте напълно наясно със себе си и любовта ви тласка обратно към бившия, има няколко съвета, които могат да ви помогнат да се съберете отново заедно:

1. Разберете дали той още има чувства към вас

Преди да започнете да правите каквито и да е постъпки да си върнете любимия мъж обратно, трябва да бъдете сигурни, че той все още има някакви чувства към вас и го е грижа. Говорете с ваши общи приятели, които могат да бъдат достоверен източник на информация. Ако бившият ви продължава да се интересува и да мисли за вас, значи все още имате шанс.

2. Подгответе първите си думи

Първите изречения, които казвате на бившия си приятел, са от изключително значение. Те могат да бъдат ваша помощ или окончателно да прекратят нещата. Бъдете искрени и честни, кажете за какво съжалявате и какво искате да промените във връзката ви. Не се опитвайте да върнете приятеля си чрез скандали и плач, защото това ще го отблъсне още повече.

3. Използвайте миналото

Ако имате уредена среща, направете я в някое от любимите ви заведения, където знаете, че и двамата се чувствате комфортно и където сте преживели едни от най-хубавите си моменти. Познатото място ще предизвика носталгия у мъжа.

4. Бъдете отново жената, в която той се е влюбил

В началото на една връзка всичко е розово и хората показват най-добрите си качества. С времето обаче нещата се променят. Покажете му, че отново може да бъдете същата жена, от която той е бил привлечен. Бъдете позитивна, мила, любяща и се постарайте да се отървете от лошите си навици. Накарайте го отново да се почувства уютно във вашата компания.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 8 месеца

Здравейте на всички, казвам се Джони Даш и пиша това във връзка с това как си върнах любовника с помощта на д-р Окpа. Той върна годеника ми в рамките на 24 часа с мощното си заклинание. Сега съм щастлив да бъда отново с любовника си, можете да се свържете с д-р Окpа за всякакъв вид проблеми във връзката и той също така лекува всички видове инфекции с билки и също така прави уголемяване на пениса, а също и с всички билки за сексуално подобряване. контакт: okpatempleofsolution***gmail

30

Daisy Ross

преди 10 месеца

Върнете бившия си с помощта на заклинателя на Dr Ogundele, който спаси връзката ми, все още ли обичате и липсвате ли бившия си или искате бившия си съпруг обратно, възможността е тук да си върнете бившия, не се отказвайте още, щастие струва си да се борим. Проверете уебсайта на д-р Ogundele: (https://globalhelperman.wixsite/ogundeletempleofsolu) или WhatsApp, Telegram: +27638836445.

29

Samantha Gray

преди 1 година

Добър ден съм Саманта Грей:Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, какт

fallback