Деми още не може да забрави Ащън. Снимка: Reuters

Със сигурност десетки пъти сте чували от приятелки, познати, сестри фразата: „Не мога да го преживея!". Тя звучи като присъда – цял живот страдание по една нещастна любов.

А гледайки тези жени (умни, красиви, проспериращи), се чудите защо похабяват толкова време и нерви по мъж, който не ги уважава и обича.

И въпросът е защо успешните жени намират винаги по някой мъж, който да опустоши сърцето им и после те не могат да го забравят?

Не обичаме стереотипите, ала примерите са пред очите ни. Един от тях е прелестната Деми Мур, която миналата година се раздели с по-младия си съпруг Ащън Кътчър и месеци наред не може да се примири, че той не е част от живота ѝ. А хубавецът продължи напред, че дори има нова любов в лицето на колежката си Мила Кунис.

Без значение дали е някоя холивудска звезда, или съвсем обикновена неизвестна жена – болката е същата, защото е човешка.

26-годишната графична дизайнерка от Мумбай Шетал Митра признава, че е скъсала с гаджето си преди две години, но все още не може да се отърве от болезнените спомени за нейния бивш. Те са били заедно няколко години, а преди две са се преместили в Англия.

„Работата е там, че той се влюби в друга жена и ми изпрати мейл, в който ми каза, че иска да бъде с нея. Аз исках да поговорим, да опитаме", разказва Митра, която по-късно научава от общи приятели, че той иска да прекрати всякаква комуникация с нея.

Заради емоционалните си сътресения тя се проваля на финалните изпити в колежа. Шетал пропилява възможността да се сдобие с така желаната квалификация, която да ѝ осигури образование в Америка. Губи цяла година в това да лекува раната в сърцето си и накрая дори встъпва в уговорен брак, вместо да търси любовта отново.

„Той все още е заседнал в една част от мозъка ми. Може би ще остане там завинаги", казва Митра.

Как да се справите с това, научете от Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase