Снимка: sxc.hu

Искате ли да изиграете вашия победен танц на живота? Да имате успешна кариера, щастливо семейство и добър живот не е мисия невъзможна. Вижте нашия списък от 10 прости стъпки как да постигнете всичко, за което мечтаете. Съветите са от психоложката Лорън Зандер. Тя гарантира, че ако следвате тези прости правила, със сигурност ще пресечете финалната линия на удовлетвореността от съществуването си.

1. Бъдете конкретни и знайте точно какво искате. Дали желанието ви е насочено към конкретен човек, дали е към определена работа или размер дрехи, винаги трябва да сте наясно за целта си и да се придържате към нея.

2. Повярвайте, че заслужавате това, което искате. Освободете се от всичките си страхове и съмнения, че не можете или че не сте достойни да получите това нещо.

3. Бъдете максимално съвършени по отношение на обещанията, които давате на себе си и на другите. Пазете своята лична неприкосновеност. Това е начинът, по който пазите своето самоуважение. Ако вие самите не се уважавате, няма как да развивате своите власт и влияние над другите.

4. Работете върху добрите си и дори чудесни взаимоотношения с колкото се може повече хора от обкръжението си (колеги, познати, приятели, роднини). Не се страхувайте да правите услуги на околните и се старайте да запазвате връзката с хората около вас, колкото се може по-жива. Връзките и познанствата никога не са в повече. Може би точно някоя от тях ще ви помогне да изградите живота и кариерата, за които мечтаете.

5. Поемайте рискове. Образно казано, бъдете най-смелият човек в стаята и "убивайте страхливия заек" у себе си, преди да ви е завладял. Страхът е пречка по пътя на щастието.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase