Започва се с един шопинг! Снимка: sxc.hu

Всяка емоция и лошо настроение са признаци, че жената се нуждае от нежни грижи, внимание и пространство. В случаите, когато тя не ги получава, жената намира своj собствен начин да се справи със стреса. И той не е един. Повечето жени си приличат много що се отнася до начините, по които се освобождават от стреса или лекуват любовен неуспех.

1. Пазаруване

„Тайните на Беки Б.“ не е просто книга. Това е четиво, което разкрива жените и показва как те се справят със скучния си работен ден. Пазаруването може да е клише, но пък е най-добрият начин една жена да се отърве от стреса. Пазаруването е чудесен повод да се видите с приятелки, да обсъждате мъже и най-важното – да се освободите от всички проблеми и тревоги. Ползите от пазаруването за здравето са като ползите от антиоксидантите в плодовете. Доказателство за това е и безценната усмивка, изписана на лицето на всяка жена, която е била на шопинг.

2. Облекло

Всяка жена си има няколко най...най...най-любими дрехи. В тях тя се чувства красива и уверена. Когато жената облече любимите си дрехи и сложи някой страхотен аксесоар, моментално денят ѝ става по-хубав. Тя се чувства добре в кожата си и се усмихва много повече.

3. Списания

Според скорошно китайско проучване жените са обсебени от модните списания. По-скоро модните списания са вариант, близък до пазаруването. Разглеждането на най-новите модни тенденции успокоява жените, кара ги да се чувстват щастливи, представяйки си как биха изглеждали в някоя страхотна дреха. Манията за модни списания при жените е същото като манията за автомобили при мъжете.

4. Грим

Има дни, в които една жена просто не се чувства особено красива. Малко грим тук-там и положението се променя. Жената се чувства по-уверена и по-привлекателна. Малко блясък винаги помага при лошо настроение.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase