Снимка: outnow.ch

Решението да заживеете заедно с гаджето си определено е голяма стъпка. Няма как да бъдете 100% сигурни дали това ще заздрави още повече връзката ви или напротив – ще създаде дрязги между вас. Но след като и двамата сте взели това решение, значи със сигурност имате голямо желание това да се случи. Все пак има някои теми, които е добре да обмислите, преди да заживеете заедно, за да избегнете по-късни недоразумения и разочарования.

1. Пазете се от „мамини синчета“

Ако годините на мъжа започват с числото три, но той все още живее с майка си, въобще не си и правете труда да заживявате с него. Проблемът е, че той е свикнал да бъде обгрижван от майка си. Мамините синчета не могат да се оправят сами дори с най-елементарни домашни задължения и винаги чакат нещо наготово.

Обикновено тези мъже са егоисти и мислят най-вече за собствения си комфорт. Дори и да направите грешката да заживеете с такъв, не забравяйте, че вечно ще бъдете сравнявана с майка му и ще ви бъде изтъквано тя колко по-добре от вас прави това или онова.

2. Не изключвайте вероятността за раздяла

Сега може и да ви е трудно да приемете тази мисъл, но съществува възможност вие и вашият партньор да се разделите в даден момент. Ако живеете заедно, раздялата е още по-трудна и мъчителна. Наред с душевната болка ще трябва да мислите и за материалната подялба на нещата, които сте купували заедно. Накратко казано – това е един миниразвод.

3. Пари

Може и да сте влюбени, но това не трябва да пречи на трезвата ви преценка. Различните двойки имат различни договорки за това как разделят разходите си. Затова е добре да поговорите за финансите, преди да заживеете заедно, за да няма недоволни по-късно.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase