Снимка: Reuters
fallback

Никога не свързваме любовта с нещо, което се прави по план. Но в една дългогодишна връзка, в която страстта отдавна е отшумяла, понякога се налага да правим предварителна подготовка, дори и за секс, защото това наистина може да спаси връзката.

Седмичен график за секс сигурно звучи доста скучно на необвързаните, но хората с дълъг брачен стаж могат да го разберат. Липсата на време през седмицата, хилядите ангажименти в работата и най-вече заниманията с децата изпиват силите ни за каквато и да е еротика. Затова понякога не е зле да организираме сами план-график за интимни вечери с половинката.

Ако това ще освежи връзката и ще ви осигури време насаме с партньора, действайте. Направете такъв график още този уикенд. Планирайте задачите през седмицата и си осигурете поне една вечер, в която да оставите децата я при някоя баба, я при услужлива приятелка. А пък вие ще върнете услугата друга вечер. Така ще намерите време само за вас и любимия, ще направите мечтаната вечеря на свещи и ще бъдете от значение само вие.

Подобен график наистина може да спаси брака ви, колкото и странно да изглежда на пръв поглед. Но докато не пробвате, няма как да разберете, нали?

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

single

преди 11 години

до mlad6ito: Абе, наистина ли "в днешно време двойките правят секс 1 път на 1-2 месеца"? А, аз се считах за неоправена.... майко....

24

сексманиак

преди 11 години

график:От понеделник до петък:Сутрин след събуждане - секс (щото не знам такова ли ми се или просто ми се пикае)Обяд - фитнес секс (за поддържане на формата)Вечер - секс за приспиване Събота - секс с женаНеделя - почивка

23

Жени

преди 11 години

На 29, след бала, чакам график!

fallback