Снимка: sxc.hu
fallback

Щастието не върви ръка за ръка с аферата с женен мъж. Първоначално всичко може да ви се струва добре, дори страхотно. Склонни сте да затворите очите си за факта, че мъжът, с който излизате, е женен.

Все пак той се държи невероятно и всичко между вас е толкова хубаво. Но докога ще е така? Тепърва предстои да видите тъмната страна на нещата и да бъдете безкрайно разочаровани.

Защо жените се захващат с женени мъже?

Често чуваме фразата, че всички добри мъже вече са заети. Следователно щом този симпатяга е женен, значи наистина е от добрите. Все пак коя жена би го взела, ако нещо не му беше наред? Ако успеете да видите жена му и тя изглежда добре, това определено е още един много голям плюс за него. Чувствате се поласкани, че въпреки красивата си жена той проявява интерес към вас. Ако мъжът се окаже и грижовен баща, това напълно обезоръжава повечето жени.

Какво търсят жените от женен мъж – секс или любов?

Понякога, макар и рядко, се случва и жените да се страхуват от обвързването. Те се възхищават на другите хора, които имат щастливи връзки, и дори тайно им завиждат. Когато се сблъскат с мъж, който вече има семейство, те са много по-податливи да се влюбят. Мъжът вече е ангажиран, което прекрасно ги устройва.

В други случаи става въпрос за „забранения плод“. Логиката на жените е, че всички заслужават да бъдат щастливи, но най-вече те. Няма значение с цената на какво. Важното е те да се чувстват добре и ще получат това, което са си пожелали без значение, че е забранено.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Сашка

преди 7 години

Нормалните мъже,които имат акъл,печелят достатъчно,красиви са,добри са - ама те винаги са заети.На тях не им се налага да търсят жени по баровете.Тях жените ги търсят.Те не са по дискотеките,те са си вкъщи.И затова се налага да крадем женени мъже, защото някоя *** го е откраднала по-рано,нищо че не го заслужава.

73

98707

преди 9 години

И аз познавам доста,които се ожениха за любовниците и са по - щастливи от първия брак!

72

Омъжена щастливо

преди 11 години

Много ми се иска да чуя мнението на всички онези 'кукли', които в момента така бурно поддържат връзката в женен мъж, след време - когато вече са омъжени и имат деца, а мъжът им се радва на поредната такава 'кукла' ...

fallback