Снимка: sxc.hu

Щастието не върви ръка за ръка с аферата с женен мъж. Първоначално всичко може да ви се струва добре, дори страхотно. Склонни сте да затворите очите си за факта, че мъжът, с който излизате, е женен.

Все пак той се държи невероятно и всичко между вас е толкова хубаво. Но докога ще е така? Тепърва предстои да видите тъмната страна на нещата и да бъдете безкрайно разочаровани.

Защо жените се захващат с женени мъже?

Често чуваме фразата, че всички добри мъже вече са заети. Следователно щом този симпатяга е женен, значи наистина е от добрите. Все пак коя жена би го взела, ако нещо не му беше наред? Ако успеете да видите жена му и тя изглежда добре, това определено е още един много голям плюс за него. Чувствате се поласкани, че въпреки красивата си жена той проявява интерес към вас. Ако мъжът се окаже и грижовен баща, това напълно обезоръжава повечето жени.

Какво търсят жените от женен мъж – секс или любов?

Понякога, макар и рядко, се случва и жените да се страхуват от обвързването. Те се възхищават на другите хора, които имат щастливи връзки, и дори тайно им завиждат. Когато се сблъскат с мъж, който вече има семейство, те са много по-податливи да се влюбят. Мъжът вече е ангажиран, което прекрасно ги устройва.

В други случаи става въпрос за „забранения плод“. Логиката на жените е, че всички заслужават да бъдат щастливи, но най-вече те. Няма значение с цената на какво. Важното е те да се чувстват добре и ще получат това, което са си пожелали без значение, че е забранено.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase