Снимка: Reuters

Любовта дава криле, гласи добре познатата на всички ни поговорка. Любовта, и то споделената, наистина окрилява, давайки и на двамата партньори романтичен импулс да се борят за връзката си на всяка цена.

Понякога обаче, водени от емоционален порив, сме склонни да преминем границата на нормалното и да направим всякакви лудости само за да спечелим сърцето на любимия. Ето някои от най-често срещаните „лудости“ в любовта:

Пластични операции

Все по-често жени и мъже се подлагат на болезнени и скъпоструващи пластични операции само за да отговорят на мечтания образ на тяхната половинка. По-голям бюст, малко дупе, стегнат корем, сочни устни, опъната и гладка кожа и какво ли още не следва в списъка от естетични корекции, които изграждат „перфектната“ жена.

Обръщаме гръб на семейството

В името на любовта и спокойствието във връзката се случва единият от партньорите да се отдалечи от семейството си. Дали заради неразбирателство, семейни кавги или спорове за имоти/апартаменти/коли, сред най-големите лудости определено е тази да зарежеш семейството си, за да удовлетвориш желанието на половинката.

Забравяме приятелите

Да обърнеш гръб на приятелите, с които си израснал и си преживял хиляди неща, само защото той/тя не ги харесва е ужасно и почти сигурно ще съжалявате един ден за това. Винаги има начин да поддържате контакт с близките си приятели, без това да пречи на любовната ви връзка.

Емигрираме в друга страна

Може би най-лудото и същевременно красиво нещо в името на любовта е да напуснеш родината, за да последваш любимия човек. В XXI век, когато граници почти не съществуват и всеки е свободен да живее и работи, където си пожелае, много хора напускат родината заради партньора си.

Още интересна информация и полезни съвети прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase