Снимка: True Blood

Всеки човек, който поне веднъж в живота си е бил влюбен и е обичал, знае колко трудно е да превъзмогнеш раздялата с любимия човек. Особено, ако решението всеки да поеме по своя път, не е ваше. Много пъти шокът от раздялата не ви позволява да се отърсите от миналото и от чувствата си.

Ако гаджето ви е започнало да се среща с вас скоро, след като се е разделил с бившата си, задължително трябва да се уверите, че той я е преодолял. В случай, че той все още я обича, има голяма вероятност да поиска отново да се върне при нея, ако му се отдаде такава възможност.

За да сте наясно със ситуацията и да не се чувствате лъгана и заблуждавана, вижте кои са 12-те знака, че гаджето ви все още не е превъзмогнало бившата си:

1. Повечето време той говори само за нея

Няма значение дали говори с добро или с лошо за нея, той постоянно намира начини да въведе бившата си в разговорите ви. Ако той мисли и говори за нея, значи все още има чувства към нея. Ако беше преодолял раздялата им, нямаше да продължава да говори за бившата си.

2. Следи я в интернет

Историята на браузъра ще каже всичко. Ако гаджето ви посещава профила на бившата си обезпокоително често, значи все още има чувства към нея. Приемливо би било да гледа профила ѝ веднъж в седмицата, но само за известен период от време. В случай, че го прави по-често, поговорете с него.

3. Изнервя се, когато я среща

Следете реакциите му внимателно, когато следващия път я видите. Ако той се отдръпва от вас (например пуска веднага ръката ви), започва да става нервен, разконцетриран е и притеснен, значи гаджето ви все още има чувства към бившата си.

4. Той контактува с нея

Бившите не си остават приятели. Освен ако много време преди да се разделят са спрели да бъдат интимни. Няма по-добра причина за бивши да останат приятели, ако все още нещо ги свързва. Ако гаджето ви често се чува с бившата си, определено има за какво да се притеснявате.

5. Той се изнервя, когато разбере, че тя се вижда с друг

Той се среща с вас. Той се чувства добре. Ако няма чувства към нея, за него не би било проблем тя да се вижда с друг мъж. В случай, че виждате, че на него не му е безразлично, значи най-вероятно той още има чувства към бившата си.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase